Haklı. Ben şu anda Legacy oynamaya devam ediyorum zevkle. Yan görev kovalayayım dedim enhanced beni sarmadı Legacy ile devam etmekteyim. Tekrar indirmeye değecek mi bilmeden indirdim. Ama pek değmedi açıkçası. Hiç getirmelerine gerek yoktu da (bence).

Ana hikaye bittikten sonra trainer ile uğraşıp görmediğim mekanları görüp online araçları kullanmak hoşuma gidiyor :D kaldı ki şu an enhanced modlanmıyor.

Eki Görüntüle 129942

Enhanced performans açısından berbat durumda, DLSS açınca görüntünnün daha da netleşmesi gibi garip şeyler var oyunda.

20 marta kadar sürecek indirim zaten aynı fiyatta olurlar.
Legacy ile beraber satılmıyor mu? Legacy sürümüne sahipsen bence gerek yok. Ama büyük konuşmayayım çünkü içimden bir ses büyük güncellemeleri sadece Enhanced sürüme getirmeye başlayacaklar diyor.

Enhanced performans açısından berbat durumda, DLSS açınca görüntünnün daha da netleşmesi gibi garip şeyler var oyunda.
Valla bana oyun daha bulanık geldi ya.

Legacy ile beraber satılmıyor mu? Legacy sürümüne sahipsen bence gerek yok. Ama büyük konuşmayayım çünkü içimden bir ses büyük güncellemeleri sadece Enhanced sürüme getirmeye başlayacaklar diyor.
Steamden baktığımda legacy ile ayrı satılıyor, korsan var ama online tarafınıda görmek istiyorum.

Bakın Whatsapp grubumda bugün paylaştığım 2 ekran görüntüsü de atayım. Bugün kayıt dosyamı aynı noktadan 2 oyun arasında açtım. Değecek fark var mı? Bence hiç gerek yoktu.

Legacy:
1741114535846.webp

Enhanced:
1741114553309.webp

Grafikler haricinde fiziğe'de ellemişler galiba, araba sürmek garipleşmiş gibi.
Evet daha kötü hissiyat verdi bana çıktım.

Peki hiç sahip olmayanlarda durum nasıl? Ben Enhanced satın almadım mesela ama Legacy sahibi olduğum için kütüphaneme geldi. Şu anda bu 2 sürüm ayrı mı satılıyor?

Peki hiç sahip olmayanlarda durum nasıl? Ben enhanced satın almadım mesela ama Legacy sahibi olduğum için kütüphaneme geldi. Şu anda bu 2 sürüm ayrı mı satılıyor?

Steam üzerinden enchanced versiyonu alırsanız yanında Legacy versiyonda geliyor, 15 dolara satılıyordu sanırım enchanced versiyon.

Steam üzerinden enchanced versiyonu alırsanız yanında Legacy versiyonda geliyor, 15 dolara satılıyordu sanırım enchanced versiyon.
Almaya tartışmasız değer. Bugüne kadar zaten GTA V almayanlar neyi bekledi ki? İki sürüm aynı anda veriliyorsa direk alınmalı. Enhanced beğenmezse Legacy oynar. Zaten GTA'nın devrim sürümü. 15 dolar benim gözümde GTA V için para değil.

Grafikler haricinde fiziğe'de ellemişler galiba, araba sürmek garipleşmiş gibi.
Şimdi oyuna girip biraz daha deneyimleyeceğim araba sürmeyi.

"GTA 6 çıkmadan önce nasıl GTA 5'in kaymağını tam yeriz?" adlı çalışma.
Kesinlikle ya. Yağmur damlaları, ekstra yansımalar gibi şeyler dışında katkısını göremedim. Şimdi yine kapatıp Legacy açıyorum. Ekran kartını yormaya değmez. Playstation grafik hissiyatı veriyor başka bir bonusunu göremedim.

Kol desteğini iyileştirdiler diyorlar. Onu ana sürümde de yapabilirlerdi.