Boğaziçi ve İTÜ kadar iyi midir bilmiyorum ama öğrenci başına düşen profesor sayımız fazla, hocaların niteliği fazla iyi. Çoğu yurt dışı yüksek lisans/ doktoralı.
Okulu geriye çeken şey erkek KYK yuridu (yine fena değil sadece belirli otobüs saatleri dışında ekspress yok ve istediğin zaman okul / yurt arasında geçiş yapamıyorsun kısa sürede), okulun zorluğu, sosyal olanak kısıtı ve okulun kültürsüzlüğü olabilir.
Birinci sınıf olduğum için ve başka üniversite görmediğim için iyidir kötüdür demem çok doğruyu yansıtmaz ama ben yazmadan önce hatta YKS çalışırken bu okulu bol bol araştırdım ve akademik beklenti ve eğitim kalitesi birinci önceliğim olduğu için ilk sıradan yazdım girdim.
İyi gidiyor yani şu an. Linux aşılamaları ve C ile başlamaları, tüm Computer Hardware'i en baştan işlemeleri, birinci dönem Yapay zekâ kullanmamızı beklemeleri falan güzel adımlardı. Hatta işlemci opcode'larıyla haşır neşir olup CPU'nun tam prensibi üzerinde uzun süre durduk. Bunların hepsi sadece 1. sınıf 1.dönemdi ve cidden memnun etti beni.
Okulun eksiklikleri genelde akademik unsurlarda değil dediğim gibi. Okunur, güzel okul güzel bölüm.
Bölümü seviyorsan gel, sevmiyorsan gelme. Eğitim olarak bence yıldız'a kadar olan okulların hepsinden açık ara iyi. Yıldız'dan da iyi olabilir.