7800XT kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım halen korkusuzca son sürümü de yüklüyorum mis gibi. NVIDIA kullanırken sürücü güncellemiyordum sorunlarla boğuşmamak için.
Bizi çok beğenmiyorsanız etiketlemeyin hocam? Zorla mı etiketletiyoruz kendimizi? Zaten bizim işimiz bilgisayar toplamada neden teknik destekte olalım ki?
Neden olmayasın? Tavsiye ettiğim bir ürünü alıp sorun yaşayanlar beni etiketliyor. Sizin tavsiye ettiğiniz ürünlerde hiç mi sorumluluğunuz yok? Sorunlardan sıyrılma yönteminiz bu mu?
Evet. Öneri yapmak sorun çözmekten daha kolay. Bu sürekli AMD önerip insanlar sorun yaşadıklarında kulaklarını tıkamak gibi bir şey. Ki gördüğüm kadarıyla yaptığınız şey de tam olarak bu.
1 yıldır hiçbir sorunun çözülmedi ise bunun donanımsal bir arıza olduğunu anlaman gerekir ama %0,335 çözüm oranı olan birinin bunu anlamasını beklemek ahmaklık olurdu.
1 yıldır hiçbir sorunun çözülmedi ise bunun donanımsal bir arıza olduğunu anlaman gerekir ama %0, 335 çözüm oranı olan birinin bunu anlamasını beklemek ahmaklık olurdu.
1 yıldır hiçbir sorunun çözülmedi ise bunun donanımsal bir arıza olduğunu anlaman gerekir ama %0,335 çözüm oranı olan birinin bunu anlamasını beklemek ahmaklık olurdu.
7800XT kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım halen korkusuzca son sürümü de yüklüyorum mis gibi. NVIDIA kullanırken sürücü güncellemiyordum sorunlarla boğuşmamak için.
Bu yalana sadece sen ve AMD destek ekibi inanır. Bu kadar yüzsüz, bu kadar yalancı olmak için özel bir çaba harcamanız lazım ya. NVIDIA ve AMD kullanmasak bilmeyeceğiz.
1 yıldır hiçbir sorunun çözülmedi ise bunun donanımsal bir arıza olduğunu anlaman gerekir ama %0, 335 çözüm oranı olan birinin bunu anlamasını beklemek ahmaklık olurdu.