Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
O liste havadan oluşmadı. Yaptığınız eylemlerin bir sonucu olacaktı değil mi?
Kelin kendine sürecek merhemi yok galiba, AMD tavsiye edip NVIDIA aldığına göre.
NVIDIA sorunları genelde sürücü güncellemesi ile çözülüyor. AMD sorunları RX 9000 öncesinde zor.
Eleştirmeyen yayınlara da kulak tıkadım. Başka sorun yaşayan AMD kullanıcılarına kulak tıkadığım gibi diyorsun yani.
7800XT kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım halen korkusuzca son sürümü de yüklüyorum mis gibi. NVIDIA kullanırken sürücü güncellemiyordum sorunlarla boğuşmamak için.
Son düzenleyen: Moderatör:
Verilen çözümü uyguladı mı? Konuyu takip etmekte sıkıntıların var sanırım?Arkadaşın sorunu halen çözülmedi. Önceki konuları dahil.
Neden olmayasın? Tavsiye ettiğim bir ürünü alıp sorun yaşayanlar beni etiketliyor. Sizin tavsiye ettiğiniz ürünlerde hiç mi sorumluluğunuz yok? Sorunlardan sıyrılma yönteminiz bu mu?Bizi çok beğenmiyorsanız etiketlemeyin hocam? Zorla mı etiketletiyoruz kendimizi? Zaten bizim işimiz bilgisayar toplamada neden teknik destekte olalım ki?
Verilen çözümü uyguladı mı? Konuyu takip etmekte sıkıntıların var sanırım?
Evet, hala Görev Yöneticisi'nden Dosya Gezgini'ni yeniden başlatmadan düzelmiyor.
Amd sorun konusu az olduğu için fazla görmüyorum gördüklerime bakıyorum. Kendim kullanmayacağım şeyi önermem zaten.Evet. Öneri yapmak sorun çözmekten daha kolay. Bu sürekli AMD önerip insanlar sorun yaşadıklarında kulaklarını tıkamak gibi bir şey. Ki gördüğüm kadarıyla yaptığınız şey de tam olarak bu.
1 yıldır hiçbir sorunun çözülmedi ise bunun donanımsal bir arıza olduğunu anlaman gerekir ama %0,335 çözüm oranı olan birinin bunu anlamasını beklemek ahmaklık olurdu.1 yıldır hiçbir sorunum çözülmedi.
NVIDIA fanboylara uyup NVIDIA aldım zamanında, forumla tanıştıktan sonra yaptığım hatayı anladım.
Yaptığım hatadan ders çıkarıp AMD alacağım.
Tam olarak nobran AMD kitlesinin özeti niteliğindesin yemin ederim. Sorun yaşayan herkes geri zekalı, bir akıllı sizsiniz.Evet, kullanıcıların kullanım şekilleri aynı değildir, ben kullandığım mala değer veririm, ve bu yüzden AMD'de hiç hata yaşamadım.
1 yıldır hiçbir sorunun çözülmedi ise bunun donanımsal bir arıza olduğunu anlaman gerekir ama %0, 335 çözüm oranı olan birinin bunu anlamasını beklemek ahmaklık olurdu.
Farklı bir AMD kartı takıp (RX560 4 GB) denediğimi farklı konularda yazdım, sorunun kart değişince çözüldüğünüde yazdım.
Hala çözüm diyorsunuz. İnsanların bilgi seviyesini çözümüne göre belirlemekte ayrı bir olay gerçekten.1 yıldır hiçbir sorunun çözülmedi ise bunun donanımsal bir arıza olduğunu anlaman gerekir ama %0,335 çözüm oranı olan birinin bunu anlamasını beklemek ahmaklık olurdu.
Teşekkürler, benim için övgüdür.Tam olarak nobran AMD kitlesinin özeti niteliğindesin yemin ederim.
Bu yalana sadece sen ve AMD destek ekibi inanır. Bu kadar yüzsüz, bu kadar yalancı olmak için özel bir çaba harcamanız lazım ya. NVIDIA ve AMD kullanmasak bilmeyeceğiz.7800XT kullanıyorum hiçbir sorun yaşamadım halen korkusuzca son sürümü de yüklüyorum mis gibi. NVIDIA kullanırken sürücü güncellemiyordum sorunlarla boğuşmamak için.
Xitana
Uzman
1 yıldır hiçbir sorunun çözülmedi ise bunun donanımsal bir arıza olduğunu anlaman gerekir ama %0, 335 çözüm oranı olan birinin bunu anlamasını beklemek ahmaklık olurdu.
Videoya çıkardığınız Caner uncununda problemi çözülmedi maalesef neden ona "kartın bozuk" demek yerine "AMD çöp" dedirttiğinizi sorabilir miyim?
Yeni konular
-
-
-
-
-
İstanbul içi yurt dışı iPhone satan mağaza veya telefoncu önerisi
- İskenderBüyük
-
-