Bu arada konuyu biraz okudum bu kart bozuk muhabbetini AMD'den NVIDIA geçen kişiler çok yapıyor burada iki markayı da objektif bakıyorum ama sanki NVIDIA kusursuzmuş gibi davranılıyor ama AMD de sıkıntı yaşayınca "evet yine AMD başarısız kötü marka" ama NVIDIA da sorun yaşanınca "kart bozuk" denilerek geçiştiriliyor ben sırf daha geçen çözüm bulamadım adama "AMD düzeltememiş zamanında değişseydin veya keşke iade etseydin" dediğim için dönüp resmen "siz sorunu böyle mi çözüyorsunuz? Bir esnaf olsan malın bozuk çıksa hemen servise mi veriyorsunuz?" dedi ve bunun üzerine artık AMD konularına bakmıyorum, forumda resmen "AMD kullanan" kişilere nefret var, bakın "AMD savunan" demiyorum "AMD kullanan" kişilere nefret var, karta çözüm bulunmadığında bakmıyoruz kardeşim çünkü ne dersek diyelim o kişi çözümden uzak bir şekilde nefret kusuyor ve bu neredeyse bu tarz konuların hepsinde var, gidip bakıldığında bile çoğu konu tartışmadan kilitlenmiş bile dememe bile gerek yok.
Burada AMD kullanıp sorun yaşayanlara nefret kusmuyorum, bu zor şartlarda para biriktirip çalışıp aldığın bir şeyin bozuk olması resmen adamı deli eder ve o kadar çözüm denemelerinin sonunda çözülmemesi insanı deli ediyor bu normal olabilir ancak çözüm için yazan kişilere nefret kusmayın, kullanıcılar olarak bütçeye uygun en iyi ekran kartını alıyoruz ve öneriyoruz, ne kadar ekmek o kadar köfte sizce NVIDIA ile AMD fiyatları aynı olsa AMD alınır mı? Alanın aklını sorgularım ama şartlar aynı değil evet kusurları var ama bunlar çözülmediği zaman etrafa nefret kusulmasının anlamı da yok.
NVIDIA babalarının malıymış gibi savunanların da aklını sorgularım.