Detaylar
Kim cevapladı?RockyHighway79
Üstün
Hiç duymamıştım hocam bu güne kadar, onu da ekledim.
Elma ısıran
Üstün
MacOS'taki yerleşik virüsten koruma yazılımıdır kendisi.Hiç duymamıştım hocam bu güne kadar, onu da ekledim.
- Makaleler
- 19
Bu arada Kaspersky'ın kazanacağından eminim çünkü forumda Kaspersky fanboyluğu var.Gözümden kaçan antivirüsleri belirtirseniz sevinirim, onları da ankete eklerim. Bu arada kullandığınız antivirüs programını neden tercih ettiğinizi belirtirseniz çok makbule geçer.
- Makaleler
- 3
Xylent (!)
Bence BitDefender. Gidip Rus yapımı olan Kaspersky'ı hayatta kurmam.
- Makaleler
- 19
Bu arada AVG ve Avast diye ayırmanıza gerek yok AVG/Avast diye tek bir buton yapsaydınız daha iyi olurdu çünkü ikisi de aynı şirkete ait diye biliyorum.Gözümden kaçan antivirüsleri belirtirseniz sevinirim, onları da ankete eklerim. Bu arada kullandığınız antivirüs programını neden tercih ettiğinizi belirtirseniz çok makbule geçer.
Bende zaten bu aralar Kaspersky çöktü testlerde kötü sonuç alıyor, özellikle yeni Malware'lerde.Xylent (!)
RockyHighway79
Üstün
Bu arada AVG ve Avast diye ayırmanıza gerek yok AVG/Avast diye tek bir buton yapsaydınız daha iyi olurdu çünkü ikisi de aynı şirkete ait diye biliyorum.
Bende zaten bu aralar Kaspersky çöktü testlerde kötü sonuç alıyor, özellikle yeni Malware'lerde.
Avast, Norton çatısı altında geliştiriliyor diye biliyorum ben.
- Makaleler
- 19
Ancak veritabanları aynı değil, ve farklı uygulamalar, ama Avast ile AVG'nin veritabanı aynı diye biliyorum.Avast, Norton çatısı altında geliştiriliyor diye biliyorum ben.