Detaylar
Kim cevapladı?Kalenderadam
Başarılı
Bu konuda bir çok alternatif var ve bu çeşitliliği yorumlayacak doğa yenlerde var fakat en iyi anti virüs programı insanın kendisidir.
RockyHighway79
Üstün
Bu konuda birçok alternatif var ve bu çeşitliliği yorumlayacak doğa yenlerde var fakat en iyi anti virüs programı insanın kendisidir.
Hocam kelimeyi yanlış yazmışsınız, doğa yen değil duayen olacak.
Ancak veritabanları aynı değil, ve farklı uygulamalar, ama Avast ile AVG'nin veri tabanı aynı diye biliyorum.
Hayır, Avast ve AVG şu anda aynı şirkete ait değil.
2016 yılında Avast, en büyük rakibi AVG'yi satın almıştı. 2021 yılında ise Avast, nortonlifelock tarafından satın alındı. Bu satın alma işlemi tamamlandıktan sonra Avast ve AVG, nortonlifelock çatısı altında ayrı ayrı markalar olarak faaliyet göstermeye devam etti.
Ancak, 2023 yılında nortonlifelock, Avast ve AVG markalarını birleştirerek tek bir siber güvenlik markası oluşturma planlarını açıkladı. Bu planın 2024'ün ilk çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.
Sonuç olarak, şu anda Avast ve AVG teknik olarak aynı şirkete ait değil, ancak yakın gelecekte tek bir marka altında birleşmeleri bekleniyor.
(Böyle bir cevap aldım Gemini AI'dan.)
Uyuyan Sincap
Üstün
Hocam kelimeyi yanlış yazmışsınız, doğa yen değil duayen olacak.
Hayır, Avast ve AVG şu anda aynı şirkete ait değil.
2016 yılında Avast, en büyük rakibi AVG'yi satın almıştı. 2021 yılında ise Avast, nortonlifelock tarafından satın alındı. Bu satın alma işlemi tamamlandıktan sonra Avast ve AVG, nortonlifelock çatısı altında ayrı ayrı markalar olarak faaliyet göstermeye devam etti.
Ancak, 2023 yılında nortonlifelock, Avast ve AVG markalarını birleştirerek tek bir siber güvenlik markası oluşturma planlarını açıkladı. Bu planın 2024'ün ilk çeyreğinde tamamlanması bekleniyor.
Sonuç olarak, şu anda Avast ve AVG teknik olarak aynı şirkete ait değil, ancak yakın gelecekte tek bir marka altında birleşmeleri bekleniyor.
(Böyle bir cevap aldım Gemini AI'dan.)
Kısaca şu an 1. BitDefender ancak ben Avast @Silinen üye abi de AVG tercih etti ikimiz de memnunuz.
- Makaleler
- 19
Dostum ilk önce abi demene gerek yok teşekkür ederim, ve ikimiz de çok memnunuz.Kısaca şu an 1. BitDefender ancak ben Avast @Silinen üye abi de AVG tercih etti ikimiz de memnunuz.
- Makaleler
- 7
Böyle bağlantılara tıklayacak kadar saf değilseniz antivirüs programına ihtiyacınız yok.
Yeni konular
-
-
POCO X8 Pro Max telefonun ekran renkleri çok soluk ve renksiz
- Evet gerçekten de öyle
-
-
-
Rehber Termal Macun, PTM7950, Ice Dragon Kryosheet - Hangisi Tercih Edilmeli?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-