Güncel olarak en iyi antivirüs hangisi?

• Avast

• KasperSky

• BitDefender

• Eset

• Avira

• AVG

• MalwareBytes

• F-Secure

• G DATA

• Trend Micro

• TotalAV

• McAfee

• Intego

• Panda Dome

• Norton 360

• XProtect

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Amaca bağlı ama F/P olarak Kaspersky, pre-execution olarak BitDefender. Ben hem post hem web koruması istiyorum diyorsanız Malwarebytes de olabilir ama bunların fiyatları standart kullanıcılar için epey yüksek.
Hangisi iyiden ziyade size hangisi lazım? Pre-execution, post-execution, on-execution... Mesela yanlış haıtrlamıyorsam BitDefender pre-execution mükemmel hizmet verirken, Kaspersky post-execution'da mükemmel hizmet veriyor. Keza ESET biraz daha karma ama o da daha çok on-execution üzerinde başarılı. ama duruma göre aradan kaçırdıkları oluyor. Tabi bunlar dönem dönem performans olarak değişse de "top" firmalar hep aynı kalıyor yıllardır. O yüzden de herhalde genellikle ev kullanıcıları Kaspersky tercih ediyor.
Not: Kaspersky'nin ihlal meselesinden sonraki halini bilmiyorum. Ona ayrıca bakmak lazım tabi.

Eki Görüntüle 43091Eki Görüntüle 43092

Böyle bağlantılara tıklayacak kadar saf değilseniz antivirüs programına ihtiyacınız yok.

Reis crack oyunlar içinde gizli reklam yazılımı olabilir en basitinden. Yani insanoğlu olarak zeki değiliz bir reklama tıklarız yanlışlıkla. Ben birçok kez Kaspersky tarafından korundum. Şimdi de crack indirdiğim oyunlardan Avast koruyacak. Hafif antivirüs seçin Norton, McAfee BitDefender falan eğer iyi sisteminiz yoksa kurmayın. McAfee normalde de kurmayın da anlayın işte.

Hiç bos yapmaya lüzum yok, Kaspersky tokatlar gecer hepsini.

BitDefender bir çarpar Kaspersky yamulur.

Reis crack oyunlar içinde gizli reklam yazılımı olabilir en basitinden.
Güvenilir yerlerden, yıllardır indirdiğin yerden indirirsen bu olasılık bayağı bir azalıyor hocam. Zamanında Terabytelarca korsan oyun arşivi yapıp şu an her oyununa Steam'de sahip olan bir arkadaşın olarak söylüyorum bunu.

Saf olmamak lazım sadece. Bilgili olmak lazım.

Güvenilir yerlerden, yıllardır indirdiğin yerden indirirsen bu olasılık bayağı bir azalıyor hocam. Zamanında Terabytelarca korsan oyun arşivi yapıp şu an her oyununa Steam'de sahip olan bir arkadaşın olarak söylüyorum bunu.

Saf olmamak lazım sadece. Bilgili olmak lazım.

FitGirl, Dodi :)

Son düzenleyen: Moderatör: