Telefon markası gibi.Hiç içmiyorum. 1 kere test ettim sadece o kadar. O da mentollü olan. Markası S20 mi neydi.
Detaylar
Kim cevapladı?megaton
Uzman
Davidoff'dan mı bahsediyorsun hocam? A101 satıyordu onu geçenlerde, ağırdı ama pek beğenmedim. Aslında sigara tadından çok içtiğin mekan, içerken yanında olanlar da önemli asıl keyif veren o oluyor. Kahve de 52 dönerken sigara içmemek olmaz şimdi değil mi![]()
Adı öyle bir şeydi
Kokusu güzeldi ama.
Benim bir kere içtiğim bunun yeşil olanıydı. İçi kalpliydi gene.
İçmiyorum. Sağlığım önemli. Dedemi bu lanet olası şeyden dolayı kaybettim.Merhaba.
Günde kaç paket sigara içiyorsunuz veya kaç dal içiyorsunuz?
- Makaleler
- 4
Başın sağ olsun. Sigara epey zararlı bir şey ama içeni var işte. İsteyen istediği kadar sigara içebildiğinden o arkadaşlara karışmam haddime değil ama sigaranın ne kadar zararlı olduğu bilinen bir gerçek.İçmiyorum. Sağlığım önemli. Dedemi bu lanet olası şeyden dolayı kaybettim.
Bu adam aynı ben.Sıfır. Benim yaşımdaki insanlar okul tuvaletlerinde Puff içerken ben kendi sağlığıma bakıyordum. Şimdi onlardan daha hastayım. Her haltına dikkat edenlerin bile kanser olabildiğini düşünürsek çok istiyorsanız için gitsin. Bir şey olmaz.
Bunu söylemeye kalksak linçleyecek grup var.Başın sağ olsun. Sigara epey zararlı bir şey ama içeni var işte. İsteyen istediği kadar sigara içebildiğinden o arkadaşlara karışmam haddime değil ama sigaranın ne kadar zararlı olduğu bilinen bir gerçek.
Çevremde içenleri bıraktırmaya çalışıyorum ne kadar faydası var bilmiyorum ama içtirtmem yanımda.
Yeni mesajlar
-
-
Elektronik ASUS TUF GAMING 850W güç kaynağı sepette 6.476 TL!
- Prof. Dr. Abuzer Kömürcü