Merhaba dostlar, YKS hazırlık sürecinde Windows laptop'tan yapıyordum. Su döktüğüm için kullanışsız hale geldi, bataryası da beni sıkıntıya sokuyordu. Araştırdım, MacBook'un günlük işler için iyi olduğunu söylüyorlar. Ben YKS çalışması, video not alma gibi basit işler için kullanacağım. Pozitif Teknoloji'de 38.000 TL, sizce alınır mı? Windows'tan geçiş yapacağım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 22 Temmuz 2024
- Makaleler
- 6
Evet alınır. Mac'lerin olayı genel olarak yüksek pil ömrü edit render günlük işler vs. ama kullanmaya alışmanız uzun sürebilir.Merhaba dostlar, YKS hazırlık sürecinde Windows Laptop'tan yapıyordum. Su döktüğüm için kullanışsız hale geldi, bataryası da beni sıkıntıya sokuyordu. Araştırdım, MacBook'un günlük işler için iyi olduğunu söylüyorlar. Ben YKS çalışması, video not alma gibi basit işler için kullanacağım. Pozitif Teknoloji'de 38.000 TL, sizce alınır mı? Windows'tan geçiş yapacağım.
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet alınır. Mac'lerin olayı genel olarak yüksek pil ömrü edit render günlük işler vs. ama kullanmaya alışmanız uzun sürebilir.
Teşekkür ederim.
Uzun ömürlü olur mu ben bütçem den dolayı sık cihaz değiştiremiyorum
Teşekkür ederim.
Uzun ömürlü olur mu ben bütçemden dolayı sık cihaz değiştiremiyorum.
En azından 3 4 yıl gider mi?
Wartz
Başarılı
- Makaleler
- 5
Daha uzun bile gidebilir.
- Makaleler
- 6
Teşekkür ederim.
Uzun ömürlü olur mu ben bütçemden dolayı sık cihaz değiştiremiyorum.
En azından 3 4 yıl gider mi?
Daha uzun gider. Pozitif Teknoloji'de bulunan 16 GB RAM'di sanırsam al geç.
8 GB RAM'li modeli yok hocam Pozitif Teknoloji'de.Günlük kullanım için ömürlük cihaz batarya değiştir devam et.
16 GB RAM'li model al.
MacBook Air 13.6 inc M2 16GB 256GB Gece Yarısı MC7X4TU/A
Apple markalı MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 16GB 256GB Gece Yarısı MC7X4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor!
shiedae3
Başarılı
Daha uzun gider. Pozitif Teknoloji'de bulunan 16 GB RAM'di sanırsam al geç.
8 GB RAM'li modeli yok hocam pozitif Teknoloji'de.
![]()
MacBook Air 13.6 inc M2 16GB 256GB Gece Yarısı MC7X4TU/A
Apple markalı MacBook Air 13.6 inc M2 8CPU 8GPU 16GB 256GB Gece Yarısı MC7X4TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor!www.pt.com.tr
Ben yine de uyarmak istedim malum sırf macOS diye Dual channel önemsiz zanneden arkadaşlar bulunuyor.
shiedae3
Başarılı
Istedigin kullanima uygun olan bir şey tablet.
Mac de alabilirsin.
Arkadaşa katılıyorum S11 Ultra hem pil hem ekran açısından çok daha tatmin edici bir seçenek.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
30.000 TL'ye kadar kahve makinesi önerisi
- derindevlethikmet