Jim

Çalışkan
Merhaba dostlar, YKS hazırlık sürecinde Windows laptop'tan yapıyordum. Su döktüğüm için kullanışsız hale geldi, bataryası da beni sıkıntıya sokuyordu. Araştırdım, MacBook'un günlük işler için iyi olduğunu söylüyorlar. Ben YKS çalışması, video not alma gibi basit işler için kullanacağım. Pozitif Teknoloji'de 38.000 TL, sizce alınır mı? Windows'tan geçiş yapacağım.

Merhaba dostlar, YKS hazırlık sürecinde Windows Laptop'tan yapıyordum. Su döktüğüm için kullanışsız hale geldi, bataryası da beni sıkıntıya sokuyordu. Araştırdım, MacBook'un günlük işler için iyi olduğunu söylüyorlar. Ben YKS çalışması, video not alma gibi basit işler için kullanacağım. Pozitif Teknoloji'de 38.000 TL, sizce alınır mı? Windows'tan geçiş yapacağım.
Evet alınır. Mac'lerin olayı genel olarak yüksek pil ömrü edit render günlük işler vs. ama kullanmaya alışmanız uzun sürebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet alınır. Mac'lerin olayı genel olarak yüksek pil ömrü edit render günlük işler vs. ama kullanmaya alışmanız uzun sürebilir.

Teşekkür ederim.

Uzun ömürlü olur mu ben bütçem den dolayı sık cihaz değiştiremiyorum

Teşekkür ederim.

Uzun ömürlü olur mu ben bütçemden dolayı sık cihaz değiştiremiyorum.

En azından 3 4 yıl gider mi?

Teşekkür ederim.

Uzun ömürlü olur mu ben bütçemden dolayı sık cihaz değiştiremiyorum.

En azından 3 4 yıl gider mi?

Daha uzun gider. Pozitif Teknoloji'de bulunan 16 GB RAM'di sanırsam al geç.

Günlük kullanım için ömürlük cihaz batarya değiştir devam et.

16 GB RAM'li model al.
8 GB RAM'li modeli yok hocam Pozitif Teknoloji'de.

Daha uzun gider. Pozitif Teknoloji'de bulunan 16 GB RAM'di sanırsam al geç.

8 GB RAM'li modeli yok hocam pozitif Teknoloji'de.

Ben yine de uyarmak istedim malum sırf macOS diye Dual channel önemsiz zanneden arkadaşlar bulunuyor.