Detaylar
Kim cevapladı?umut.dll
Becerikli
Asily 29
Üstün
İndirimlerle iniyor. Biraz bekleyin görsel atacağım.
umut.dll
Becerikli
S23 Ultra da iyi. 1 TB olanını bulamadım fakat 512 GB var.
Son düzenleyen: Moderatör:
deadfellow 9
Üstün
Recep kullanım amacını spesifik belirtirsen ona göre daha uygun öneri yapılabilir. 1 TB hafızaya sahip 10.000 TL'ye de telefon var çünkü. Kamera çok önemli değilse 15-30K bandında da bir şey alınabilir.
Asily 29
Üstün
İndirimlerle iniyor. Biraz bekleyin görsel atacağım.
İndirim bitmiş yoksa 60.000TL'ye kadar iniyordu.
Arkadaşlar selam, daha önce burada bir tane konu açmıştım fakat bütçemiz arttığından dolayı yeni bir konu açma gereği duydum. En az 512 Gigabyte fakat varsa bir terabayt da olur. Bir tane telefon tavsiyesine ihtiyacımız var. Önerilerinizi bekliyorum.
Bütçe: 60.000 TL'ye kadar çıkabilir.
Kılıfı ve ekran koruyucusu piyasada bulunabilen bir model olsun.
vivo X200 Pro Telefonu yeni ürün sınırlı süreli teklif | vivo Türkiye
vivo X200 Pro Türkiye'de! İlk 200 MP ZEISS APO Telefoto Kamerası, 3 nm Dimensity 9400 işlemcisi, 6000 mAh pili ve Titanyum Grisi tasarımıyla fotoğrafçılık ve performansta sınırları aşın. Hemen alın, benzersiz deneyimi yaşayın!
X200Pro kuponu ile 64599 TL’ye düşüyormuş üstüne ekleyebiliyorsam kesinlikle bu aleti alırdım.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB Titanyum Gri (Samsung Türkiye Garantili) - Fiyatı, Yorumları
Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB Titanyum Gri (Samsung Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Samsung s24 Ultra veya Honor Magic 6 Pro
umut.dll
Becerikli
Muhtemelen Reeder'lardan bahsediyorsun. Onlar pek kaliteli değil.Recep kullanım amacını spesifik belirtirsen ona göre daha uygun öneri yapılabilir. 1 TB hafızaya sahip 10.000 TL'ye de telefon var çünkü. Kamera çok önemli değilse 15-30K bandında da bir şey alınabilir.