Arkadaşlar selam, daha önce burada bir tane konu açmıştım fakat bütçemiz arttığından dolayı yeni bir konu açma gereği duydum. En az 512 Gigabyte fakat varsa bir terabayt da olur. Bir tane telefon tavsiyesine ihtiyacımız var. Önerilerinizi bekliyorum.

Bütçe: 60.000 TL'ye kadar çıkabilir.

Kılıfı ve ekran koruyucusu piyasada bulunabilen bir model olsun.
https://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-samsung-galaxy-s23-ultra-512-gb-fiyati,260743283.html
Bakmanızda fayda var hocam.

Konuda neden bu kadar mesaj var anlayamadım eğer 1 ay kadar bekleyebilirseniz S25 serisi satışa sunulmuş olacak base model S25'i 256 GB depolama ile alabilirsiniz eğer az geliyor derseniz S24 Ultra'ya bakabilirsiniz S25 Ultra daha pahalı olur muhtemelen.

S24 Ultra bence iyi olabilir en azından Samsung tarafından gelişmeler daha iyi görülebilir. iPhone ve Samsung yenilik yapıyor daha çok yazılımsal olarak.
Samsung'un A25 modelinin dokunmatiğini ben hiç beğenemedim. Bana bozuk ürün gelmiş de olabilir. Tam bastığım/dokunduğum yeri değilde biraz daha farklı yeri algılıyor ve iki parmağımla bir fotoğrafı yakınlaştırdığımda ileri geri kendi kendine uzaklaştırıp yakınlaştırıyor titriyor. S24 gibi yüksek modelle de aynı sorunla karşılaşılır mı diye bir endişem var. Kronik bir sorun mu bana mı öyle denk geldi anlamadım. Önceki telefonlarımda bu sorun yoktu. Birde RAM PLUS muhabbeti var açık mı kalmalı kapalı mı ondan dolayı Samsung alternatifi alacağım galiba ileride.

Samsung'un A25 modelinin dokunmatiğini ben hiç beğenemedim. Bana bozuk ürün gelmiş de olabilir. Tam bastığım/dokunduğum yeri değil de biraz daha farklı yeri algılıyor ve iki parmağımla bir fotoğrafı yakınlaştırdığımda ileri geri kendi kendine uzaklaştırıp yakınlaştırıyor titriyor. S24 gibi yüksek modelle de aynı sorunla karşılaşılır mı diye bir endişem var. Kronik bir sorun mu bana mı öyle denk geldi anlamadım. Önceki telefonlarımda bu sorun yoktu. Bir de RAM Plus muhabbeti var açık mı kalmalı kapalı mı ondan dolayı Samsung alternatifi alacağım galiba ileride.

A25 gibi modeller zaten kötü her zaman Samsung da s modeli alınmalı.

X200Pro kuponu ile 64599 TL’ye düşüyormuş üstüne ekleyebiliyorsam kesinlikle bu aleti alırdım.
O kamera ney öyle.

O kamera ney öyle. Atatürk'ü mermiden kurtarıp hayatta tutan saati bu kadar büyük değil :D
pms_1656916095.70948543.webp