Hocam bende dedelerime yapılanlara üzüldüğüm için öyle bir yorumda bulundum. Yanlış bir şey söylediysem özür dilerim orada çocuklara acımıyorum terimi asla kullanmadım düşüncemde öyle değil asla çocuklara üzülüyorum.
Hocam ben sanki Arapları sevmiyorsunuz gibi anladım. Yani yanlış da anlamış olabilirim. Veya siz kendinizi yanlış ifade ettiniz.

Hocam ben sanki arapları sevmiyorsunuz gibi anladım. Yani yanlış da anlamış olabilirim. Veya siz kendinizi yanlış ifade ettiniz.
Hocam ben şöyle sevmiyorum geçmişte dedelerimize ihanet ettikleri için sevmiyorum fakat çocuklara yapılan zulüm'ü desteklemiyorum çocukların günahı yok.
15000-osmanli-askeri-kor-edildi.webp

Hocam biraz sert çıkışmış olabilirim özür dilerim tabii ki çocukların günahı yok ona bir şey demiyorum fakat bende dedelerime yapılanları unutamıyorum üzülüyorum atam onlar benim atam dedelerim acımasızca kör edildi.
Farkındayım, onlar da hiç masum değiller.

Olay aslında eşit şartlarda filistin-İsrail savaşı olsaydı bu eleştriler doğru olurdu fakat ben de ne kadar o yöre halkını pek sevmesem de ortada haksız bir durum var. İsrail en başlarda hamas örgütüne saldırırak haklıydı fakat işin suyunu çıkardılar iyice. Şu an saçma sapan hareketler yapıyorlar. Hiçbir çocuk öyle şeyler yaşamamalı.

En büyük suçlu hamas. Hamas sivillerin arasına karışarak sivilleri kalkan olarak kullanmayı deniyor.

Hocam ben şöyle sevmiyorum geçmişte dedelerimize ihanet ettikleri için sevmiyorum fakat çocuklara yapılan zulüm'ü desteklemiyorum çocukların günahı yok.
Eki Görüntüle 51982
Sevmeyebilirsiniz de @Glade hocam olayı İngilizlerin gerçekleştirdiğini söylemiş. Halaa aynı görseli paylaşıyorsunuz Facebook paylaşımı gibi. Bahsedilen ağıtın da net bir kaynağını bulamadım. 100 yıl önce yaşanan olaya şimdi tavır koyulmaz, zira halk değişti ve yönetim de değişti. Eğer öyleyse tüm dünyaya tavır koymanız lazım; İngilizler,Yunanlar,Ermeniler,Araplar,Fransızlar,İtalyanlar.

Burada "bana dokunmayan yılan bin yaşasın." kafasındaki insanların şu paylaşıma bir bakmalarını isterim. Bakın da bunların sözde "vadedilmiş topraklar" hayallerini bilin istiyorum.

Kaldı ki vahşet noktasına gelmiş katliam karşısında hâlâ eğlenircesine konuşmak akıl kârı değil.

Son düzenleme: