BitDefender en iyisidir hatta indirim de vardı. Bunun yanında zenginim derseniz spyhunter mükemmeldir.

Bitdefender'ı bir süredir kullanıyorum anlık olarak koruma, internet alışverişi, çevrimiçi bağlantı noktalarında ve birçok noktada başarılı ama kendi uygulaması bu kadar işlemden olsa gerek akıcı değil haliyle bilgisayarınıza da bu yansıyor. Dengeli bir kaynak kullanımı var ama anlamsız bir performans kaybı yaşatıyor kullanımda. Yüksek korumaya ihtiyaç duyuyorsanız her alanda Bitdefender sizi fazlasıyla karşılayacaktır.

BitDefender'ı bir süredir kullanıyorum anlık olarak koruma, internet alışverişi, çevrimiçi bağlantı noktalarında ve birçok noktada başarılı ama kendi uygulaması bu kadar işlemden olsa gerek akıcı değil haliyle bilgisayarınıza da bu yansıyor. Dengeli bir kaynak kullanımı var ama anlamsız bir performans kaybı yaşatıyor kullanımda. Yüksek korumaya ihtiyaç duyuyorsanız her alanda BitDefender sizi fazlasıyla karşılayacaktır.

Çok pahalı ama o sıkıntı işte şu an Norton ve Kaspersky çok uygun

Çok pahalı ama o sıkıntı işte şu an Norton ve Kaspersky çok uygun
Geçenlerde Ukrayna için oluşturdukları özel bir kampanya vardı galiba 90 günlük veriyor. Rehber var mı bilmiyorum ama bakabilirsiniz en azından 90 gün boyunca tam sürümü test etme şansınız olur.

Avast ve AVG'de aynı şekilde çok uygunlar bakabilirsiniz.