bigboss

Çalışkan
Daha önce Black Ops 2 ve 3 oynadım ama bu oyunların bende sahipliği yok, almak istiyorum ama hangi Black Ops oyununu alacağım konusunda kararsızım. Yardımcı olabilir misiniz?

1 ve 2 mükemmeldir. 3'ü bitirmedim bile sıkıcıydı, 4 zaten fiyasko hikaye modu bile yok. Cold War da çok güzeldir.

Bana göre 1. oyunun zombi modu en iyisiydi. Ama eski bir oyun 3 veya Cold War alabilirsin, bunların da zombi modları oldukça güzel.
1. Oyunun sadece hikayesini oynadım birde dediğin gibi eski, 3 te 2 ye nazaran farklı mekanikler vardı, hoşuma gitmişti ama Cold War ı hiç denemedim alırsam hikayesini de oynayabilirm.

Sadece 1. ve 2. oyunu satın alın. Black Ops 3. ve 4. oyunları kötü.
Hocam zombi modlarını kastetmek istemiştim btw sorum düzenlenmiş.

Zombi modu konusunda fikrim yok. Konsolda alternatifi olmadığından çok sevilen moddu. Yani o yüzden bir tık abartıldığını düşünüyorum. Aynı şekilde Destiny 1 çorak FPS döneminde PS4 çok parladı, ama aynı ilgi ikinci oyuna olmadı. Ben bilgisayar L4D2 falan oynadığımdan CoD'un zombisi pek sarmıyordu. Modlama, farklı haritalar falan daha keyifli oluyor.

O yüzden zombi konusunda bir şey diyemeyeceğim. Veya son çıkan oyun da alınabilir.

Zombi modu konusunda fikrim yok. Konsolda alternatifi olmadığından çok sevilen moddu. Yani o yüzden bir tık abartıldığını düşünüyorum. Aynı şekilde Destiny 1 çorak FPS döneminde PS4 çok parladı, ama aynı ilgi ikinci oyuna olmadı. Ben bilgisayar L4D2 falan oynadığımdan CoD'un zombisi pek sarmıyordu. Modlama, farklı haritalar falan daha keyifli oluyor.

O yüzden zombi konusunda bir şey diyemeyeceğim. Veya son çıkan oyun da alınabilir.
Yakın zamanda l4d2 de aldım ama eski oyun.

Hikaye konusunda 1 ve 2. Oyun mekaniği konusunda 3. 4'ü almayın o paraya değmez.