Selam arkadaşlar.

Reklam engelleyicisi kullanıyor iseniz hangi tarayıcıda, hangi reklam engelleyicisini kullanıyorsunuz? (Belirtmek isterseniz sebebini de yazın.)

Şimdiden teşekkürker.

Reklam ve izleyicileri engelleyen Manifest V3 destekli bir eklenti hazırlamaktayız. Fikir olması açısından diğer reklam engelleyicilerinin kullandığı listeleri, filtreleri ve veritabanlarını araştırıyoruz.
uBlock Origin kullanıyorum.

Sadece reklam değil, sitelerdeki bazı belirli bölümleri direkt olarak yok etmesi vs. oldukça güzel.

Selam arkadaşlar.

Reklam engelleyicisi kullanıyor iseniz hangi tarayıcıda, hangi reklam engelleyicisini kullanıyorsunuz? (Belirtmek isterseniz sebebini de yazın.)

Şimdiden teşekkürker.

Reklam ve izleyicileri engelleyen Manifest V3 destekli bir eklenti hazırlamaktayız. Fikir olması açısından diğer reklam engelleyicilerinin kullandığı listeleri, filtreleri ve veritabanlarını araştırıyoruz.
Zen Browser + uBlock kullanıyorum; sebebi ise reklam engelleme ve bazı başka şeyleri engelleme işini iyi yapması. Harici başka filtrelerle desteklenince de çok daha güzel oluyor, tarayıcı çok temiz kalıyor.

Selam arkadaşlar.

Reklam engelleyicisi kullanıyor iseniz hangi tarayıcıda, hangi reklam engelleyicisini kullanıyorsunuz? (belirtmek isterseniz sebebini de yazın.)

Şimdiden teşekkürker.

reklam ve izleyicileri engelleyen manifest V3 destekli bir eklenti hazırlamaktayız. Fikir olması açısından diğer reklam engelleyicilerinin kullandığı listeleri, filtreleri ve veritabanlarını araştırıyoruz.

uBlock Origin Lite.

AdBlock for Samsung Browser.

Screenshot_20260905_004132_Samsung Browser.webp

Ya şansımı seveyim buraya attım çalışmayı durdurdu 😔

Screenshot_20260905_004232_Samsung Browser.webp

Bu soru neden bana tuzak sorusu gibi geliyor :D
Çaktırmadan yeni reklam engelleyicileri öğrenip analiz ediyor sonra da geliştirdiğimiz reklam engelleyicisini geliştiriyorum. :D

Şimdiden uBlock Origin ve AdGuard filtre listesine sahip ve uBlock Origin'den daha fazla reklam engellemeye başladı. ;)

Şu an ufak tefek sorunları kaldı. Bitince yayınlayacağım.

1788558236159.webp