Detaylar
Kim cevapladı?Ethem Efe 100
Bilgin
uBlock Origin kullanıyorum.Selam arkadaşlar.
Reklam engelleyicisi kullanıyor iseniz hangi tarayıcıda, hangi reklam engelleyicisini kullanıyorsunuz? (Belirtmek isterseniz sebebini de yazın.)
Şimdiden teşekkürker.
Reklam ve izleyicileri engelleyen Manifest V3 destekli bir eklenti hazırlamaktayız. Fikir olması açısından diğer reklam engelleyicilerinin kullandığı listeleri, filtreleri ve veritabanlarını araştırıyoruz.
Sadece reklam değil, sitelerdeki bazı belirli bölümleri direkt olarak yok etmesi vs. oldukça güzel.
Zen Browser + uBlock kullanıyorum; sebebi ise reklam engelleme ve bazı başka şeyleri engelleme işini iyi yapması. Harici başka filtrelerle desteklenince de çok daha güzel oluyor, tarayıcı çok temiz kalıyor.Selam arkadaşlar.
Reklam engelleyicisi kullanıyor iseniz hangi tarayıcıda, hangi reklam engelleyicisini kullanıyorsunuz? (Belirtmek isterseniz sebebini de yazın.)
Şimdiden teşekkürker.
Reklam ve izleyicileri engelleyen Manifest V3 destekli bir eklenti hazırlamaktayız. Fikir olması açısından diğer reklam engelleyicilerinin kullandığı listeleri, filtreleri ve veritabanlarını araştırıyoruz.
İntel_celeron 100
Üstün
Telefonda ve PC'de AdGuard kullanıyorum.
0xraptoRwave 5
Üstün
AdGuard. Aşağı yukarı 2014'ten beri kullanıyorum, her sitede çalışıyor isteğimi görüyor.
dark_1234 34
Yetkin
Selam arkadaşlar.
Reklam engelleyicisi kullanıyor iseniz hangi tarayıcıda, hangi reklam engelleyicisini kullanıyorsunuz? (belirtmek isterseniz sebebini de yazın.)
Şimdiden teşekkürker.
reklam ve izleyicileri engelleyen manifest V3 destekli bir eklenti hazırlamaktayız. Fikir olması açısından diğer reklam engelleyicilerinin kullandığı listeleri, filtreleri ve veritabanlarını araştırıyoruz.
uBlock Origin Lite.
THE KEROXEA 22
Üstün
AdBlock for Samsung Browser.
Ya şansımı seveyim buraya attım çalışmayı durdurdu
Ya şansımı seveyim buraya attım çalışmayı durdurdu
- Makaleler
- 13
Çaktırmadan yeni reklam engelleyicileri öğrenip analiz ediyor sonra da geliştirdiğimiz reklam engelleyicisini geliştiriyorum.
Şimdiden uBlock Origin ve AdGuard filtre listesine sahip ve uBlock Origin'den daha fazla reklam engellemeye başladı.
Şu an ufak tefek sorunları kaldı. Bitince yayınlayacağım.