Hangi sektörde iş yeri açılmalı?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yasin1967
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 95
  • Etiketler Etiketler
    hangi
Ekstradan yanlış bilmiyorsam makinelar istediğin logoyu da bardağın üzerine basabiliyor yani belediyelere veya düğün salonu gibi yerlere toplu anlaşmalar yapılarak ürün satılabilir. Bunun haricinde sanırsam dakikada 120 tane bardak yapılabiliyordu. Bardak vesaire dediğiniz gibi de kâr oranını feci şekilde arttırır. Temizinden 2. el bulursanız başlangıç için hem işi öğrenirsiniz hem de çok masrafı da olmaz.

Arkadaşlarla paylaştım. Onlarda çok beğendiler işlevselliği vesaire çok hoşuna gitti. Bunun için oturup konuşacağız. Geri dönüşüm makinesi hakkında bilginiz var mı?

Arkadaşlarla paylaştım. Onlarda çok beğendiler işlevselliği vesaire çok hoşuna gitti. Bunun için oturup konuşacağız. Geri dönüşüm makinesi hakkında bilginiz var mı?
Maalesef o konuda bilgim yok. Sadece duyduklarımı aktarayım size: Geri dönüşüm makinalarını toplanan kâğıt, karton ve türevi ürünlerini geri dönüştürerek (Tabi burada temiz ve işlevsel durumda olması önemli.) tekrardan makinaya ekleyip bardak veya dediğiniz türevlerini oluşturmak için kullanılıyor. Ancak geri dönüşüm makinası doğası itibari ile biraz büyük ve aşırı ısınan bir cihaz olduğundan bi' tık patlama riski varmış sanırsam bunun için de uygun koşulların oluşturulması (Havalandırma vesaire) gerekiyor. Aslında zor değil sadece açacağınız yerin havalandırmasına özen göstermeniz gerekiyor.

Maalesef o konuda bilgim yok. Sadece duyduklarımı aktarayım size: Geri dönüşüm makinelarını toplanan kâğıt, karton ve türevi ürünlerini geri dönüştürerek (tabii burada temiz ve işlevsel durumda olması önemli.) Tekrardan makineye ekleyip bardak veya dediğiniz türevlerini oluşturmak için kullanılıyor. Ancak geri dönüşüm makinesı doğası itibari ile biraz büyük ve aşırı ısınan bir cihaz olduğundan bi' tık patlama riski varmış sanırsam bunun için de uygun koşulların oluşturulması (havalandırma vesaire) gerekiyor. Aslında zor değil sadece açacağınız yerin havalandırmasına özen göstermeniz gerekiyor.

Anladım. Burada kağıt toplama işi yapan birçok yer var oralar bu konuda değerlendirilebilir. Konuyu listeye aldım en yakın zamanda araştırmalara başlayacağım. Öneriniz için çok teşekkürler.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt