Harry Potter dizisinin oyuncu seçimleri başladı!

Wb en büyük projesinin bu olacağından bahsetti, böyle bir şeyi batırmak istemezler.

Yani ellerinde cok buyuk bir firsat var. Bunu bosa harcarlarsa diyecek soz yok yani. Dogru duzgun bir sey cikarsa bugune kadar HP'den elde edilen toplam gelirden daha fazla gelir alirlar. Eger kolay paraya kacarlarsa ilk bir kac sezon gelir ve sonra puf.

Devamı mı? En sondaki küçük çocuklardan itibaren mi başlayacak yoksa güç yüzükleri gibi alternatif evren mi?

Hayir. Kitaplar bastan diziye uyarlanacak. Dizi oldugu icin cok daha detayli olacak. Ayni hikayeyi dizi olarak izleyecegiz yani.

En sondaki küçük çocuklardan itibaren mi başlayacak yoksa güç yüzükleri gibi alternatif evren mi?

Ayni hikaye farkli cocuklar. Alternatif evren yok.

Allah'ım siyahi Hermione olmasın yeter izlemem için. Bir de kitap özüne uysun :)

Ben hicbir zaman Hermione siyah degil demedim ki (!)

Rowling'in aciklamasi. Puhahaha. Azkaban Tutsagi kitabinda Hermione'nin beyaz tenli oldugu yaziyor. Bir de 10 boyunca filmlerde bize Emma'yi gosterip sonra yoo beyaz degildi demek ayri kafa zaten.

Rowling'in aciklamasi. Puhahaha. Azkaban Tutsagi kitabinda Hermione'nin beyaz tenli oldugu yaziyor. Bir de 10 boyunca filmlerde bize Emma'yi gosterip sonra yoo beyaz degildi demek ayri kafa zaten.
Ya isterse beyaz yazmasın değişmez, şu an kitap kapakları Hermione beyaz olarak basıldı mı basıldı. Ayrıca film konusunda da haklısın.

Dosya Ekleri

• 1726157303119.webp
    1726157303119.webp
    97,9 KB · Görüntüleme: 34
Hayatım boyunca en sevdiğim seriyi batırmasınlar ve sjw tayfa yüzünden iğrenç bir duruma getirmesinler. Başka da bir şey istemiyorum.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt