Hasta değilim, alerjim de yok. Bir iki haftadır yaşanıyor bu olay ve artık canımı sıkmaya başladı. Bir kere gelince de 4 5 kere hapşırıyorum. Karnım çok ağrımaya başladı bu durum yüzünden. Doktor bir şey olmadığını söyledi ama durduk yere niye böyle bir şey oluyor bilmiyorum. Günde en az 25-30 kez hapşırıyorumdur.
Detaylar
Kim cevapladı?Loutermilch
Başarılı
Alerjin olmadığına ne kadar eminsin? Dediğin şey direkt alerji belirtisi çünkü. Özellikle bu aylarda azıyor polen alerjisi. İstersen ne olur ne olmaz git alerji testi yaptır.
Recep Tayyip İvedik
Başarılı
Hocam bol bol karabiber koklayın. Belli bir zaman sonra hapşırmaya karşı direnciniz oluşacak. Şaka bir yana eğer alerjiniz yoksa yeni bir yere gittiyseniz yada komşunuz daha önce alışmadığınız bir çiçek aldıysa poleni kısa süre rahatsız edip sonra düzelebilir.Hasta değilim, alerjim de yok. Bir iki haftadır yaşanıyor bu olay ve artık canımı sıkmaya başladı. Bir kere gelince de 4 5 kere hapşırıyorum. Karnım çok ağrımaya başladı bu durum yüzünden. Doktor bir şey olmadığını söyledi ama durduk yere niye böyle bir şey oluyor bilmiyorum. Günde en az 25-30 kez hapşırıyorumdur.
Sadece polen alerjisi değil, bu hafta duymadığım kedi sesi kalmadı
yusufumm07
Üstün
Hastalık geliyorum diyor Bol bol sıvı al
Polen alerjisi olabilir, aynı durumu ben de yaşıyorum. Doktorun nasıl fark etmediğini anlayamadım çünkü polen alerjisi için genelde sprey veriliyor. Bence başka bir doktora da git, net bir teşhis alırsın.
Hala hasta değilim ama hala hapşırıyorum. AAAA!
İtachi Uchiha
Yetkin
Bende de arada bir oluyor. Üst üste hapşurmaktan feleğim şaşıyor. Bilmediğin bir alerjin vardır? Test yaptırdın mı?