Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Harbi neler oldu? Görmedim bir şey bir de hesaplarımızamı erişmişler?
Evet bende çok merak ediyorum. Sürekli çalıştığım için erken uyuyorum saat 22:45 civarı. Gece sıkıntılı durunlar yaşanmış herkes +18 olaylar oldu demiş yapan ve yaptıranlar gün yüzü görmesin inşallah.

Evet bende çok merak ediyorum. Sürekli çalıştığım için erken uyuyorum saat 22:45 civarı. Gece sıkıntılı durunlar yaşanmış herkes +18 olaylar oldu demiş yapan ve yaptıranlar günyüzü görmesin inşallah.

Evet hocam inşallah Google hesaplarımızada bir şey olmadı baktım bir şey bulamadım.

Bakın ben sızdırılmıştır demiyorum ama bunu mesela bir sürü sızdırılmış veri tabanı var ama 16 milyonu örnek alalım, 16 milyon veritabanını indiren bir kişi 16 milyon veriyi neden daha fazla işine yarayabilecek yerler yerine Sosyal'de denesin? Sosyal yönetiminin verileri koruduğundan şüphem yok ancak bu çok normal gelmedi.

XenForo tarafında bir sıfır gün açığı var ve bilmiyorsak yakın zamanda ortaya çıkar.

Bakın ben sızdırılmıştır demiyorum ama bunu mesela bir sürü sızdırılmış veri tabanı var ama 16 milyonu örnek alalım, 16 milyon veritabanını indiren bir kişi 16 milyon veriyi neden daha fazla işine yarayabilecek yerler yerine Sosyal'de denesin? Sosyal yönetiminin verileri koruduğundan şüphem yok ancak bu çok normal gelmedi.

XenForo tarafında bir sıfır gün açığı var ve bilmiyorsak yakın zamanda ortaya çıkar.
Ne yalan söyleyeyim bana da komik geldi. Banka hesapları, E-devlet verileri vs varken sosyalde deneme yapılması da bence de normal bir durum değil. İlginç.

Hocamlar şimdi ben anlamadım şimdi bu olaydaki tehlike tam olarak ne Gmail hesaplarımız mı? Yoksa Techolay hesaplarımızmı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.