Bütçe
Sıfır üründe 23K, ikinci elde 13K.

Smmmhunter

Üstün
Yer
Tulum, Meksika
Bütçem 12 ila 14 bin arasında. Bu bütçede RTX 3080 ile FTW3, Gaming Z Trio, Aorus Xtreme gibi seçeneklerim var. RTX 4070'te ise sadece Galax gibi seçeneklerim var.
Sizce hangisi alınır ?

(Faturalı ürünü şahıs firması sayesinde gider yazabiliyorum. Bu sayede Galax kart 14K seviyesine düşüyor.)

İlk mesajda linkte bahsedilen model evet biraz Low end ancak Galax'ın hof serisi gibi serileri high End'dir.
Ventus haric digerleri tercih edilebilir, Ex Gamer onerecektim ama maalesef stogu ucmus, 25 bine cikarim derseniz Ex Gamer 4070 Super var ama hala.
@Oreki
Hocam bu karta destek braketi gerekir mi ?

@Oreki
Hocam bu karta destek braketi gerekir mi ?

Gerekmez. RTX 4090'ın en tepe modellerinde falan kullanıyorlar genelde. Bu kartın aynısını bir yakınıma aldırdım 4070 Tİ olanını, epey memnun tavsiye ederim.

Gerekmez. RTX 4090'ın en tepe modellerinde falan kullanıyorlar genelde. Bu kartın aynısını bir yakınıma aldırdım 4070 Tİ olanını, epey memnun tavsiye ederim.
Tamamdır hocam sağolun. İki gün içerisinde sipariş edeceğim inşallah. World Karta 6 ay taksit işin bal kaymağı oldu.

FurMark testinde 33 derece ortam sıcaklığında ve %66 fan devrinde 72 dereceyi geçmedi ekstra olarak fan devrini manuel olarak Full seviyeye getirince 3 dakika içerisinde 67 dereceye kadar düştü.
Palit 4079 Dual modeli var bende. Tam yükte % 33-40 fan devrinde 71 dereceyi geçmiyor. Oda sıcaklığı 30-32. Kasanın hava akışı iyi olduktan sonra kartın çok bir önemi kalmıyor. %50 fan devrini uzun oyun seanslarımda dahi görmedim.

O kart neredeyse 34 cm ama agir degil eger anakartin PCI-e yuvasinda metal guclendirme varsa kurtarabilir, takip denersin olur da gozune hos gelmeyecek kadar yamukluk olursa alirsin ona gore aparat.
Anakart Tuf B650M-Plus. GPU'yu taşıyabileceğini düşünüyorum. 34cm uzunmuş. CM H500'e sorunsuz girer değil mi ?

Palit 4079 Dual modeli var bende. Tam yükte % 33-40 fan devrinde 71 dereceyi geçmiyor. Oda sıcaklığı 30-32. kasanın hava akışı iyi olduktan sonra kartın çok bir önemi kalmıyor. %50 fan devrini uzun oyun seanslarımda dahi görmedim.

O kartın arka plakası plastik diye hatırlıyorum bu sebeple arkası metal olan Galax Kart'ı tercih etmiştim.

Son düzenleme: