Smmmhunter
Üstün
İlk mesajda linkte bahsedilen model evet biraz Low end ancak Galax'ın hof serisi gibi serileri high End'dir.
@OrekiVentus haric digerleri tercih edilebilir, Ex Gamer onerecektim ama maalesef stogu ucmus, 25 bine cikarim derseniz Ex Gamer 4070 Super var ama hala.
Hocam bu karta destek braketi gerekir mi ?
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER EX Gamer 1-Click OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MD7JBK) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 SUPER ile süper güçlü oyun ve yaratıcılık için gerekli donanıma sahip olun.
- Makaleler
- 9
@Oreki
Hocam bu karta destek braketi gerekir mi ?
![]()
GALAX GeForce RTX 4070 SUPER EX Gamer 1-Click OC 12GB GDDR6X 192 Bit DLSS 3 Ekran Kartı (47SOM7MD7JBK) – 2 Yıl Birebir Değişim Garantili
NVIDIA® GeForce RTX™ 4070 SUPER ile süper güçlü oyun ve yaratıcılık için gerekli donanıma sahip olun.www.gaming.gen.tr
Gerekmez. RTX 4090'ın en tepe modellerinde falan kullanıyorlar genelde. Bu kartın aynısını bir yakınıma aldırdım 4070 Tİ olanını, epey memnun tavsiye ederim.
Smmmhunter
Üstün
Tamamdır hocam sağolun. İki gün içerisinde sipariş edeceğim inşallah. World Karta 6 ay taksit işin bal kaymağı oldu.Gerekmez. RTX 4090'ın en tepe modellerinde falan kullanıyorlar genelde. Bu kartın aynısını bir yakınıma aldırdım 4070 Tİ olanını, epey memnun tavsiye ederim.
- Makaleler
- 4
O kart neredeyse 34 cm ama agir degil eger anakartin PCI-e yuvasinda metal guclendirme varsa kurtarabilir, takip denersin olur da gozune hos gelmeyecek kadar yamukluk olursa alirsin ona gore aparat.
ShadowLegion
Üstün
- Makaleler
- 1
Palit 4079 Dual modeli var bende. Tam yükte % 33-40 fan devrinde 71 dereceyi geçmiyor. Oda sıcaklığı 30-32. Kasanın hava akışı iyi olduktan sonra kartın çok bir önemi kalmıyor. %50 fan devrini uzun oyun seanslarımda dahi görmedim.FurMark testinde 33 derece ortam sıcaklığında ve %66 fan devrinde 72 dereceyi geçmedi ekstra olarak fan devrini manuel olarak Full seviyeye getirince 3 dakika içerisinde 67 dereceye kadar düştü.
Smmmhunter
Üstün
Anakart Tuf B650M-Plus. GPU'yu taşıyabileceğini düşünüyorum. 34cm uzunmuş. CM H500'e sorunsuz girer değil mi ?O kart neredeyse 34 cm ama agir degil eger anakartin PCI-e yuvasinda metal guclendirme varsa kurtarabilir, takip denersin olur da gozune hos gelmeyecek kadar yamukluk olursa alirsin ona gore aparat.
- Makaleler
- 4
@Smmmhunter H500 genis bir kasa o konuda problem yasamazsin ki GPU destegini 41 cm olarak belirtmisler zaten.
Son düzenleme:
HDDKullanıyorum
Üstün
Palit 4079 Dual modeli var bende. Tam yükte % 33-40 fan devrinde 71 dereceyi geçmiyor. Oda sıcaklığı 30-32. kasanın hava akışı iyi olduktan sonra kartın çok bir önemi kalmıyor. %50 fan devrini uzun oyun seanslarımda dahi görmedim.
O kartın arka plakası plastik diye hatırlıyorum bu sebeple arkası metal olan Galax Kart'ı tercih etmiştim.
- Makaleler
- 25
4000 serisinin güç tüketimini güzel ayarlamışlardı, Galax bile olsa sıcaklık konusunda bir problem yaşatmaması lazım fakat tüm modellerin yük değerlerine hakim değilim.
Smmmhunter
Üstün
Hocam 12WHPWR kablosuna iki farkli PCIe kablosu mu takmalıyım yoksa normal PCIe kablodaki iki çıkışı da kullanabilir miyim ?@Smmmhunter H500 genis bir kasa o konuda problem yasamazsin ki GPU destegini 41 cm olarak belirtmisler zaten.
Kart sağlığı açısından bunu almalı mıyım ileride ?
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion
-
-
Samsung Galaxy Tab S9 ve Galaxy Tab S11 arasında hangisi tercih edilmeli?
- Mr. Soprano
-
Makine Çeviri Librarian: Tidy Up the Arcane Library! Türkçe Yama
- Calypso Çeviri
-