Hikayeli oyunları sıkılmadan nasıl oynayabiliyorsunuz?

Sorununuz da bu ya işte. Yahu hikayeli oyunda ara sahne mi atlanır. Oyunu bitirmek için değil yaşamak için oynayın.

Vallahi hocam GTA V de ara sahnelerin zaman kaybı olduğunu düşünüyorum zaten görevlerin çoğunda olayı kapıyorsun ama hikaye dikkatime çekerse gider uzun hikaye özet videolarını izlerim.

Zaten Mafia De'yi %90 oynadım ve bitiren bir arkadaşıma ekran paylaşımı yaparak oynadım yoksa onu da o kadar oynamazdım hocam. Dediğim gibi arkadaşlarımla benim için bir aktivitedir.

Ben pek tekin bir mahallede büyümediğim için ailem bana tablet ve PC almıştı ki dışarı çıkıp kötü arkadaşlıklar edinmek yerine evde oyun oynayayım.

Çocukluktan kalma galiba

Belki farkında değilsin ama seni online oyunlarda tutan şey arkadaşlar ile sohbet. O olmadan online oyunlara da bakacağını sanmıyorum.

Vallahi hocam GTA V de ara sahnelerin zaman kaybı olduğunu düşünüyorum zaten görevlerin çoğunda olayı kapıyorsun ama hikaye dikkatime çekerse gider uzun hikaye özet videolarını izlerim.
GTA 5'in hikayesini herkes beğenmiyor zaten. Biraz siyasi ve FIB ile büro odaklıydı. Ondan olsa gerek. Ama diğer önerilen hikayeli oyunlara kesinlikle göz atın.

@Hasan Merkit, öyle oluyor zaten hocam saatlerce bilgisayar başında oyun oynardım ama asla kendime bağımlı dedirtmezdim çünkü gerçekten değilim eğer bir arkadaşım girmiyorsa tek başıma açıp oynamam.
Çok nadirdir tek başıma maç girdiğim oda bir tek LoL'de olur yani.

Bazen oyunlara tam giremeyebiliyorum. O zamanlar da Haxball, FC25 kariyer gibi şeylerle kafa dağıtıyorum bir süre. Sonra hikayeliye devam.

* Arthur Morgan ve Van Der Linde çetesinin hikayesi var. *

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…