Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
r1 modelleri alınabilir durumda mı?
Ben bize dönüş yapmayan HP'yi artık tamamen önermiyorum. Bunu hem de HP Victus laptoptan yazıyorum. S1'de yaşayan da oldu, Omen'da yaşayan da oldu, Intel işlemcide yaşayan da. Ne diyelim ki şimdi? Yaşayan olmadı R1'de desek, alıp yaşamayacağının garantisi kalmadı...

Ben bize dönüş yapmayan HP'yi artık tamamen önermiyorum. Bunu hem de HP Victus laptoptan yazıyorum. S1'de yaşayan da oldu, Omen'da yaşayan da oldu, Intel işlemcide yaşayan da. Ne diyelim ki şimdi? Yaşayan olmadı R1'de desek, alıp yaşamayacağının garantisi kalmadı...
S1 de sizden başka ikinci sorunlu cihaz görmedim, sizinki de ikinci el.s1-r1ler hala temiz bence.R-0 serisi intel h zaten.

Ben aldığımdan beri memnundum tek Hall sensör sorunu yaşadım onu da 3-4 iş günü içerisinde tamamlayıp verdiler ve hall sensörünü çıkarıp bırakmamışlar hala uykuya alabiliyorum.

Göz ardı ettiğim için görmemişim mesajı. Cihazın daha bir buçuk yıl garantisi var ve sıfır ayarındaydı. İlk sahibi cihazı belli bir sebepten erken sattığı belli.

Ona bakarsan Omen'lerde de bu sorun var mış ama Omen serisini pek konuşmadık değil mi?

Seni bilmem ama ben artık HP önermiyorum. HP iletişime geçmedi. Teknik servisi de biz video çekene kadar sensörleri söküp söküp geri göndermiş. Neden HP önerelim?

Göz ardı ettiğim için görmemişim mesajı. Cihazın daha bir buçuk yıl garantisi var ve sıfır ayarındaydı. İlk sahibi cihazı belli bir sebepten erken sattığı belli.

Ona bakarsan Omen'lerde de bu sorun var mış ama Omen serisini pek konuşmadık değil mi?

Seni bilmem ama ben artık HP önermiyorum. HP iletişime geçmedi. Teknik servisi de biz video çekene kadar sensörleri söküp söküp geri göndermiş. Neden HP önerelim?
Bu mantıkla piyasada ürün kalmaz.Loq 12450hxler anakart yakiyor battery drain lenovo elendi.Asus roglar kronik coil whine asus elendi.Acer nitrolar pancar motor fanlı onu da eledik ne kaldı?
Omen max 275hx 5080 112 bine baya iyi duruyor gozume kestirdim hp diye kacinacak degilim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.