Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Şişen kısmı 90x40 olduğundan bilek tarafımdaydı. Ters çevirip biraz kullandım ama yüzeyi de çok yıpranmıştı. Şişen yere baskı uygulayacak kitap vb. koydum ama pek bir işe yaramadı. En sonunda yerine KlasseGear PRO almıştım. Sonradan ise Longteng modeline geçtim. PRO olanın siyahını aldım. Bağlantıda 60 ₺ kupon olan versiyonları var. Eğer indirim şart değil diyorsan başka modellerine de Amazon üzerinden bakabilirsin. Veya XRades ve Porge mouse padleri de alınabilir.
Klasse Longteng Huoyun Special Edition 480x400x4 mm Mouse Padinin Turuncu ve Kırmızı tasarımlarında 150 TL kupon ile 899 TL satılıyor. Turuncu olanın 14 adet stoğu var.
Yüzeyi %50 speed %50 controldür. Şu an bulutlu versiyonunu kullanıyorum ve düşük DPI ile fare kullanmıyorsanız ve yüzeyin hafif pürüzlü olması rahatsız etmiyorsa öneririm.
Ayrıca daha uyguna bir şey istiyorsan şunlara bakılabilir.