Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Syntax

Üstün
Kasa çalışıyor fakat klavyeye, fareye, mikrofona monitöre vs. güç gelmiyor. Kasadaki tüm fanlar vs. çalışıyor fakat ekipmanlar çalışmıyor, görüntü gelmiyor. İftardan önceye kadar sorun yoktu. İftardan önce kasanın camını açıp gitmiştim. Ondan sonra da açılmadı. RAM'lerden tekini çıkartıp denedim, sonuç aynı oldu.

İşlemci: i5 12400F.
Kasa: Cooler Master H500.
Ekran kartı: ASUS 3070 Ti OC V2.

Son düzenleyen: Moderatör:
B7A7514B-80B2-44BB-8119-0CAD073368D4.webp 2A02479A-02FB-4075-B517-D3A5CF6BD4FD.webp
@ykarateke

Kasa çalışıyor fakat klavyeye, fareye, mikrofona monitöre vs. güç gelmiyor. Kasadaki tüm fanlar vs. çalışıyor fakat ekipmanlar çalışmıyor, görüntü gelmiyor. İftardan önceye kadar sorun yoktu. İftardan önce kasanın camını açıp gitmiştim. Ondan sonra da açılmadı. RAM'lerden tekini çıkartıp denedim, sonuç aynı oldu.

İşlemci: i5 12400F.
Kasa: Cooler Master H500.
Ekran kartı: ASUS 3070 Ti OC V2.
USB'leri anakartın üstteki değil de en alttakilere takmayı deneyin. Ben üsttekilere taktığımda çalışmamıştı en alttakilere taktığımda çalışmıştı.

Tek RAM ile tek tek slotları deneyebilir misiniz? Kasada uyarı ışığı yanıyor mu?

Uyarı ışığı yanmıyor. RAM'leri tek tek denedim.

Ekran kartını söktüm. Sökmüşken BIOS pilini de çıkarttım. Ekran kartının soketi ve soket girişi biraz tozluydu onu temizledim. Şu an bilgisayar açılıyor.

Son düzenleme:
Çözüm