Detaylar
Kim cevapladı?USB giriş kısmı yamuk zaten ve bunu konunun en başında da belirttim. Pcb yamuk değil.Sen direkt PCB yamultmuşsun. Ahlaki durumu düşünmüyorsan dongle yamuk olduğunuda belirtirseydiniz.
Tuş nasıl kullanıcı hatası oluyor acaba? İçini açmadım bişey yapmadım kol bana ulaşalı 2 saat olmadan zaten videolu bir şekilde iade talebinde bulundum. İade yaparlar yapmazlar bilmem ama tuşu kullanıcı hatası olarak da değerlendireceklerini düşünmüyorum.Kabul etmezler zaten baksana dongle içinden geçmiş orada inceleniyor. Muhtemelen bunun kırık olması tuşu da kullanıcı hatasına sokar.
USB giriş kısmı yamuk zaten ve bunu konunun en başında da belirttim. PCB yamuk değil.
Tuş nasıl kullanıcı hatası oluyor acaba? İçini açmadım bir şey yapmadım kol bana ulaşalı 2 saat olmadan zaten videolu bir şekilde iade talebinde bulundum. İade yaparlar yapmazlar bilmem ama tuşu kullanıcı hatası olarak da değerlendireceklerini düşünmüyorum.
Kusura bakmayın yanlış anlamışım o zaman bir şey diyemem direkt iade ederler bence
Sonunda anlayan birisi yaHerkes yorumlarda ahlak bekçisi kesilmiş. Temu iade etmek istediğinizde adam akıllı sormuyor bile direktman iadeyi yapıyor ve ürünün sizde kalmasını söylüyor. Yani çok büyük ihtimalle iade edecektir.
Temu iadeleri kalite kontrole sokuyor. Her ürün kalite kontrol ekibi tarafından inceleniyor iade öncesi depoya ulaşınca. Dongle'ın kapağını takabilirseniz şansınız yüksek, takamazsaniz da şansınızı deneyebilirsiniz.Sonunda anlayan birisi yaBen burda iade edilir mi diye sordum ama arkadaşlar heralde yaptığım etik midir diye anlamış soruyu.
Hocam şimdi takarım takmasına da ben ürünü iade ederken fotoğraf atmıştım kırık geldi diye. Talebi iptal edip yeni talep mi oluşturayımTemu iadeleri kalite kontrole sokuyor. Her ürün kalite kontrol ekibi tarafından inceleniyor iade öncesi depoya ulaşınca. Dongle'ın kapağını takabilirseniz şansınız yüksek, takamazsaniz da şansınızı deneyebilirsiniz.
Evet.Hocam şimdi takarım takmasına da ben ürünü iade ederken fotoğraf atmıştım kırık geldi diye. Talebi iptal edip yeni talep mi oluşturayım
Tamamdır yapıyorum o zaman. Teşekkürler.
Hocam düzeltebildiğim kadar düzelttim. Kapakları taktım elimlede biraz yamultarak düzeltmeye çalıştım eskisinden iyi oldu gibi. Ama umarım önceki taleplere bakarak anlamazlar.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Firma zaten genelde ürünü sana bırakıp para iadesi yapıyor. O olmasa bile kesinlikle iadeyi kabul ediyor. Genel olarak kabul eder diyebiliriz. Hatta çoğunlukla iade sebebini bile adamakıllı sormuyorlar.
Kabul edilir gibi, böyleydi dersiniz geldiğinde artık, etik değil ama... Neyse.Tamamdır yapıyorum o zaman. Teşekkürler.
Hocam düzeltebildiğim kadar düzelttim. Kapakları taktım elimlede biraz yamultarak düzeltmeye çalıştım eskisinden iyi oldu gibi. Ama umarım önceki taleplere bakarak anlamazlar.
Artık ürün iadesiz iadeye pek yönelmiyorlar böyle pahalı ürünlerde. Kısmı iade yapıyorlar genelde, eskidendi o maalesef.Firma zaten genelde ürünü sana bırakıp para iadesi yapıyor. O olmasa bile kesinlikle iadeyi kabul ediyor. Genel olarak kabul eder diyebiliriz. Hatta çoğunlukla iade sebebini bile adamakıllı sormuyorlar.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Elektronik Seçili Lenovo laptoplarda %5 indirim kampanyası
- Fırsat Ekibi
-