Şimdi bunu dışarıda yaptırsa, kaput ucu işlem görür. Tampon kurtulabilir tamirat ile, kurtulmaz ise değişir. Yetkili servisten daha az iş çıkardı. Çok daha uygun fiyata yapılabilirdi. Tramer'i yıla göre baz aldığında, evet bir miktar yüksek gözüküyor. Şu anda 100-150 k tramer normal sayılır, artık çok pahalı her şey. Bunun sebebi de yetkili servis kaynaklı olduğu için. Ön cam değişimi, arabanın değerini düşürmez bu arada bilgin olsun.

En önemlisi içine sinmesi. Başka ilanlar var ise, değerlendirelim. Hatasız araç almak istersen, maalesef bütçe yükseltmen gerekebilir. Belirleyici faktör, bütçe. Elindeki parana göre, daha iyi ilanlar bulabildin mi? Tamponlar, ön cam değişimi, far değişimi bunlar değerini etkilemez.

Sen bana bütçeni söyle, özellikle bakacağım senin için araba.
Bence de bütçenizi söyleyin. Sedan, SUV nasıl bir araç istiyorsunuz onu söyleyin. Birde kesin olsun dediğiniz donanımları söylerseniz size daha iyi seçenekler sunalım.

İstediğim araç 508 arkadaşlar.
Harici bir marka model düşünmüyorum, eğer belli bir süre daha bana uygun 508 bulamazsam o zaman fikrim değişir şuanlık 508 de kararlıyım.
Bütçe olarak aracın durumuna göre 1600-1750 tavan fiyat düşünüyorum.
Genelde hatasız olanlar 1800 üstünde…
@Eagles @Smmmhunter @Görkem Say

Kısacası pazarlık payınıda katarak 1750 ye alabileceğim 508 leri inceleyebilirsiniz. Zaten 25 tane ilanı var..

Şimdi bunu dışarıda yaptırsa, kaput ucu işlem görür. Tampon kurtulabilir tamirat ile, kurtulmaz ise değişir. Yetkili servisten daha az iş çıkardı. Çok daha uygun fiyata yapılabilirdi. Tramer'i yıla göre baz aldığında, evet bir miktar yüksek gözüküyor. Şu anda 100-150 k tramer normal sayılır, artık çok pahalı her şey. Bunun sebebi de yetkili servis kaynaklı olduğu için. Ön cam değişimi, arabanın değerini düşürmez bu arada bilgin olsun.

En önemlisi içine sinmesi. Başka ilanlar var ise, değerlendirelim. Hatasız araç almak istersen, maalesef bütçe yükseltmen gerekebilir. Belirleyici faktör, bütçe. Elindeki parana göre, daha iyi ilanlar bulabildin mi? Tamponlar, ön cam değişimi, far değişimi bunlar değerini etkilemez.

Sen bana bütçeni söyle, özellikle bakacağım senin için araba.
Hatasızını buluyorum ama bu sefer km yükseliyor.
Km düşük olsun diyorum bu sefer de şuan mevzu olan araç gibi kaput değişenli oluyor.
Aslında araç içime sindi ancak sanırım kazalı resmini gördüm diye biraz işkillendim.
Malum ilk araba paniği var üzerimde, alırım da ileride sağı solu bozulur iş çıkarır diye korkuyorum.

İstediğim araç 508 arkadaşlar.
Harici bir marka model düşünmüyorum, eğer belli bir süre daha bana uygun 508 bulamazsam o zaman fikrim değişir şuanlık 508 de kararlıyım.
Bütçe olarak aracın durumuna göre 1600-1750 tavan fiyat düşünüyorum.
Genelde hatasız olanlar 1800 üstünde…
@Eagles @Smmmhunter @Görkem Say

Kısacası pazarlık payınıda katarak 1750 ye alabileceğim 508 leri inceleyebilirsiniz. Zaten 25 tane ilanı var..

Hatasızını buluyorum ama bu sefer km yükseliyor.
Km düşük olsun diyorum bu sefer de şuan mevzu olan araç gibi kaput değişenli oluyor.
Aslında araç içime sindi ancak sanırım kazalı resmini gördüm diye biraz işkillendim.
Malum ilk araba paniği var üzerimde, alırım da ileride sağı solu bozulur iş çıkarır diye korkuyorum.
SUV istersen bunlar var.

Bak şimdi başlığa GT yazmışsın ama, GT line ile arasında sadece isim değişikliği var. GT Line'da olur. Senin fiyat aralığında en temiz arabalar bunlar. Diğerleri bütçeni aşacak çünkü maalesef.

( Düzeltiyorum, beygir farkı var mış )

Düşünürsen 180 beygirde yeter fazla fazla sana. Bu arabalarda bayağı temizmiş.

Araç 508 GT 1.6 benzin 225 HP.
Araçların hepsi birebir aynı donanım ve özellikte.
Renk, tramer, değişen, km ve fiyat farkları var.

1-) 35 bin km, panoya vurulduğu için kaput orijinal servis değişen, kaza olmadığı için tramer işlememiş.
5 yaşına göre km düşük, PPF kaplı temiz bakılmış.
Fiyat: Pazarlıkla 1.750 alınabilir.

2-) 102 bin km, sol jant amortisör davlumbaz değişen, 50 bin tramer, bakımları kendisi yapmış bu kısmı anlamadım.
Fiyat: Pazarlıkla 1.550 alınabilir.

3-) 73 bin, arka tampon sürtme kaynaklı değişen, serviste değişmiş 10 bin tramer, her bakım da buji değiştirilmiş serviste, süresi az da olsa garantili.
Fiyat: Pazarlıkla 1.770-1.800 civarı alınabilir.

4-) 92 bin km, önemsiz sürtmeler var ancak değişen boya yok, başka bir araç arka tampona sürttüğü için bedelsiz tramer var.
Fiyat: Pazarlıkla 1.750 alınabilir.

Durum bu şekilde hangisi daha mantıklı olur karar veremiyorum. Gönlüm ilk sıradaki araçta hem km düşük hem de temiz bakılmış PPF falan detaylı düşünülmüş.
Muhtemelen 1.'yi tercih ederdim.

Bak şimdi başlığa GT yazmışsın ama, GT line ile arasında sadece isim değişikliği var. GT Line'da olur. Senin fiyat aralığında en temiz arabalar bunlar. Diğerleri bütçeni aşacak çünkü maalesef.

( Düzeltiyorum, beygir farkı var mış )

Düşünürsen 180 beygirde yeter fazla fazla sana. Bu arabalarda bayağı temizmiş.

Hocam Gt line de bazı donanım farklarıda var.
Sadece güç değil turbo vs farklı GT’ye kıyasla.
Ben de bakmıştım bunlara ama aradaki farkı verip Gt almak daha mantıklı geldi.

Benim aklımda onda ama aracın değişenleri şüphelendiriyor.

Hocam GT line de bazı donanım farkları da var.
Sadece güç değil Turbo vs farklı GT'ye kıyasla.
Ben de bakmıştım bunlara ama aradaki farkı verip GT almak daha mantıklı geldi.

Mesela rifter, 208 gibi modelde böyle farklılıklar yoktu. Onlarda da GT-line ve GT geçişleri oldu.

Turbo'dan ziyade, yazılım farkı olmasın 180 ile 225 arasında sadece psa bunu çok yapıyor çünkü. İyice araştırdın mı?

Temizler mümkün değil dediğin o fiyata. Adam yazmış 2 milyon, satamıyor ama yazıyor işte. Satamadıktan sonra, 5 milyonda yazabilirler.

Mesela rifter, 208 gibi modelde böyle farklılıklar yoktu. Onlarda da GT-line ve GT geçişleri oldu.

Turbo'dan ziyade, yazılım farkı olmasın 180 ile 225 arasında sadece psa bunu çok yapıyor çünkü. İyice araştırdın mı?

Temizler mümkün değil dediğin o fiyata. Adam yazmış 2 milyon, satamıyor ama yazıyor işte. Satamadıktan sonra, 5 milyonda yazabilirler.
Evet hocam araştırdım, yt de inceleme kanallarında bahsediliyor. Turbo farkı var mış.
Hatta 180 lik kullanan insanlar bile 225 lik tavsiye ediyorlar özellikle.

Peki benim bütçemde kaput değilde daha az baş ağrıtacak hasarlı olan bir şey bulunamaz mı ?
Mesela başka bir ilana bakmıştım ben fiyatı epey düşük ama amortisör davlumbaz falan değişeni var.
Direkt ilanı atayım sen incele aracı sonra yorumlarsın baş ağrıtır veya ağrıtmaz diye.

Evet hocam araştırdım, yt de inceleme kanallarında bahsediliyor. Turbo farkı var mış.
Hatta 180 lik kullanan insanlar bile 225 lik tavsiye ediyorlar özellikle.

Peki benim bütçemde kaput değilde daha az baş ağrıtacak hasarlı olan bir şey bulunamaz mı ?
Mesela başka bir ilana bakmıştım ben fiyatı epey düşük ama amortisör davlumbaz falan değişeni var.
Direkt ilanı atayım sen incele aracı sonra yorumlarsın baş ağrıtır veya ağrıtmaz diye.
Bide bu var hasarsız değişensiz, bedelsiz trameri var.
Km yüksek ama bütçeme uygun.

İlan atman daha iyi olur evet.

https://shbd.io/s/CjPz4UAR davlumbaz, jant değişimi, amortisör, çamurluk değişmiş. Bunlarda hayati parçalar değil. Bu da olabilir. Tarcanlar'da expertiz yaptırabilirsin. Ama işte ikinci el işi şans işidir, %100 kimse garanti veremez sana.

https://shbd.io/s/h1ReUKBI bunun tek sıkıntısı Antep'te olması. Ufak tefek kozmatik sorunları var. Çok uzak sadece. Ve antep, hatay, Adana bu illeri kötülemek için söylemiyorum, araba alırken çok dikkat edilmesi gereken bölgelerden. Bu araç pasta cila istiyor kaportası.

Hatasız, boyasız, tramersiz araç bile alsan ikinci el tamamen şans işi.

Son düzenleme:
İlan atman daha iyi olur evet.

https://shbd.io/s/CjPz4UAR davlumbaz, jant değişimi, amortisör, çamurluk değişmiş. Bunlarda hayati parçalar değil. Bu da olabilir. Tarcanlar'da expertiz yaptırabilirsin. Ama işte ikinci el işi şans işidir, %100 kimse garanti veremez sana.

https://shbd.io/s/h1ReUKBI bunun tek sıkıntısı Antep'te olması. Ufak tefek kozmatik sorunları var. Çok uzak sadece. Ve antep, hatay, Adana bu illeri kötülemek için söylemiyorum, araba alırken çok dikkat edilmesi gereken bölgelerden. Bu araç pasta cila istiyor kaportası.

Hatasız, boyasız, tramersiz araç bile alsan ikinci el tamamen şans işi.
Değişenli olan neredeyse 2 aydır ilanda fiyatı da normal ama kimse düşünmemiş.
Bana kuzenim de göstermişti bu aracı ama bekletmiştim.
Sağlam bi eksper ve 1550 fiyattan anlaşsak binilir mi diyorsun yani ?

Değişenli olan neredeyse 2 aydır ilanda fiyatı da normal ama kimse düşünmemiş.
Bana kuzenim de göstermişti bu aracı ama bekletmiştim.
Sağlam bi eksper ve 1550 fiyattan anlaşsak binilir mi diyorsun yani ?
Bide bakımları servis yapmamış tarafımızca yapıldı demiş.
Bu dert olur mu acaba ?