Bence değil tama şu var mesela videolarda görüyolar Chrome açamk için öyle kod yazıyor mu gibi gösteriyorlar tabii öyle bir şey yok ama Linux'ta sürekli uğraşıyosun bir şeylerle Windows'ta bilgisayarı çalıştır Chrome'ye tıkla gez bu.

Bence daha kolay onlar için. Oyun oynayanları uğraştırır ama diğer kesim uyg mağazasından Spotify ve tarayıcı yükleyecek sonra uğraşmayacak ve bunun yanında sistemin açılış hızını artırabilir. Şarj kısmını bilmiyorum.

Bence daha kolay onlar için. Oyun oynayanları uğraştırır ama diğer kesim uyg mağazasından Spotify ve tarayıcı yükleyecek sonra uğraşmayacak ve bunun yanında sistemin açılış hızını artırabilir. Şarj kısmını bilmiyorum.

Ben kurduğumda Linux Mint kurmuştum uyg mağazasını açamamıştım mesela eski bilgisayarım vardı o zaman kodla falan yapmıştım bu benim düşüncem gündelik kullanım için.

Ben uğraşmıştım o yüzden böyle dedim ileride eğer kullanım daha kolaylaşılabilir kod yapma yaparım ama mesela ben oyun oynayan biriyim bizim için daha iyi geliştirme gelirse geçerim zaten kullanılmacak bir şey değil bilene rahatlık öyle çok bilmiyorum zaten kendi yorumumu katmak istedim.

Linux uğraşmayı seven ve işletim sistemlerinde tecrübesi biraz bile olsa var olan insanlar için çok daha uygun.
Windows çok hazır ama kaynakları tüketen bir işletim sistemi. Debloat bilmeyen insanlar da mecburen bilgisayara ek yapmak zorunda kalıyor ve bu durum pek de hoş değil.