Gündelik adam 2 YouTube izlecek 2 böyle forumlara bakacak Linux indirtiyorlar sırf hafif diye.
Gündelikler için daha iyi değil mi?
Gündelik adam 2 YouTube izlecek 2 böyle forumlara bakacak Linux indirtiyorlar sırf hafif diye.
Onlar uygulama mağazasından ya da kendi sitelerinden yükleniyor, Windows ile aynı.
Bence değil tama şu var mesela videolarda görüyolar chrome açamk için öyle kod yazıyomu gibi gösteriyolar tabii öyle bişey yok ama linuxta sürekli uğraşıyosun bişeylerle windowsta bilgisayarı çalıştır chromeye tıkla gez bu
Bence değil tama şu var mesela videolarda görüyolar Chrome açamk için öyle kod yazıyor mu gibi gösteriyorlar tabii öyle bir şey yok ama Linux'ta sürekli uğraşıyosun bir şeylerle Windows'ta bilgisayarı çalıştır Chrome'ye tıkla gez bu.
Bence daha kolay onlar için. Oyun oynayanları uğraştırır ama diğer kesim uyg mağazasından Spotify ve tarayıcı yükleyecek sonra uğraşmayacak ve bunun yanında sistemin açılış hızını artırabilir. Şarj kısmını bilmiyorum.
Ben kurduğumda Linux Mint kurmuştum uyg mağazasını açamamıştım mesela eski bilgisayarım vardı o zaman kodla falan yapmıştım bu benim düşüncem gündelik kullanım için.
Mağazanın adı Yazılım Yöneticisi olarak geçiyor, bu biraz kafa karıştırabilir.Ben kurduğumda Linux Mint kurmuştum uyg mağazasını açamamıştım mesela eski bilgisayarım vardı o zaman kodla falan yapmıştım bu benim düşüncem gündelik kullanım için.
Mağazanın adı yazılım yöneticisi olarak geçiyor, bu biraz kafa karıştırabilir.