Yok abi ya, Intel gerçekten bozdu kendini. Hem kalorifer gibi işlemci hem de berbat oyun performansı üstüne üstlük 2025 sonuna kadar destek ne? Para israfından başka bir şey değil. Bende yeni laptop aldım ve Intel yerine AMD seçtim hem daha hızlı ve güçlü hem de daha az enerji tüketiyor çok memnunum Intel için artık görüşlerim tamamen değişti. İşlemcide AMD, Ekran Kartında NVIDIA.

Yok abi ya, Intel gerçekten bozdu kendini. Hem kalorifer gibi işlemci hem de berbat oyun performansı üstüne üstlük 2025 sonuna kadar destek ne? Para israfından başka bir şey değil. Bende yeni laptop aldım ve Intel yerine AMD seçtim hem daha hızlı ve güçlü hem de daha az enerji tüketiyor çok memnunum Intel için artık görüşlerim tamamen değişti. İşlemcide AMD, Ekran Kartında NVIDIA.
Kaç yıllık firma kimlerin eline geçti ya.

Kaç yıllık firma kimlerin eline geçti ya.
Aslında yönetici kadrosunda pek değişiklik yok sadece uyguladıkları stratejiyi değiştirdiler, eskiden saf güç ve performansa önem verirlerdi. Şimdi sadece parayı düşünerek çöp işlemciler çıkarıyorlar para için üretiyorlar yani. Senin benim yaşadığı sorunlar gram umurlarında değil aldım mı parayı? aldım gerisini boşver.

Belki seneye toparlarlar sonuçta teknoloji belli olmaz. Belki de 2-3 yıldır bir projenin üzerinde çalışıyorlardı birden çıkıp fark da atabilirler. (tabii ki de 2-3 yıl süren çay kek molası yapmıyorlarsa)
Zaten boş durduklarını düşünmüyorum, kesinlikle arka planda çalışıyorlardır. Arow Lake mimaresine yetişmemiştir, seneye yeni işlemcilerde bakalım artık.