Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

25692

Becerikli
Merhaba, Intel işlemcime garanti sağlayan Penta firmasını aradım. İlk 1 aydan sonra garantiyle Intel ilgileniyor, “Intel destek ile iletişime geçin” dediler. Sadece bu kadar bilgi alabildim. Garanti kâğıdında Penta firması 3 yıl garanti sunmuş ama “ilk 1 aydan sonra biz bakmıyoruz” dediler.

Intel Türkiye ile nasıl iletişime geçeceğim? Bu ürünü Amazon’dan “Intel garantili” olarak aldım ama garanti için ne yapmam gerekiyor, bilginiz var mı? İşlemci seri numarasını girdiğimde Intel’in garanti sorgulama sayfasında garantisinin devam ettiğini gördüm. Şimdi ne yapmam gerekiyor?

Merhaba, Intel işlemcime garanti sağlayan Penta firmasını aradım. İlk 1 aydan sonra garantiyle Intel ilgileniyor, “Intel destek ile iletişime geçin” dediler. Sadece bu kadar bilgi alabildim. Garanti kâğıdında Penta firması 3 yıl garanti sunmuş ama “ilk 1 aydan sonra biz bakmıyoruz” dediler.

Intel Türkiye ile nasıl iletişime geçeceğim? Bu ürünü Amazon’dan “Intel garantili” olarak aldım ama garanti için ne yapmam gerekiyor, bilginiz var mı? İşlemci seri numarasını girdiğimde Intel’in garanti sorgulama sayfasında garantisinin devam ettiğini gördüm. Şimdi ne yapmam gerekiyor?
Satıcı Amazon olarak aldıysanız, Amazon desteğe durumu bildire bilirsiniz. Amazon kapıdan iade alıp garanti servisine yolluyor.

Nasıl işlediğini bilmiyorum ama işlediğini biliyorum. Mesela örnek, 13. ve 14. nesil işlemcilerini sıfırı ile global Intel garantisi sayesinde değiştirmiş kişiler biliyorum. Yani içiniz rahat olsun.

Nasıl işlediğini maalesef bilmiyorum.

Kutulu fanli.

Nasıl işlediğini bilmiyorum ama işlediğini biliyorum. Mesela örnek, 13. ve 14. nesil işlemcilerini sıfırı ile global Intel garantisi sayesinde değiştirmiş kişiler biliyorum. Yani içiniz rahat olsun.

Global garantisi var evet Intel resmi sitesinde oturup acip garanti sorgulattiktan sonra destek icin bir talep açtım bakalim oradan bir donus aldim benden bazi bilgileri aldilar yazdim donus bekliyorum.

Eger pentaya ya da amazona kaldiysak cozum sunmuyor daha dogrusu penta zaten rezil bir firma da ama Amazon'da durum farkli isin en sacmasi urunun faturasi elimde yok urunu aldigim Amazon hesabını silip yeniden acmistim Amazon'da sipariş numarasi istiyor illa yardimci olmak icin ama buna ulasmam imkansiz tek care Intel'den gelecek cevap bakalim.

Intel Türkiye resmi Instagram hesabi bana donus yapti ve ilgilendiler yardimci olacaklar bir cozum konusunda.

Son düzenleme: