İnternet sitelerinde sürekli takılma

VedatDRD

Üyecik
Bilgisayarım:
  • Ryzen 5 3600
  • RX 6600 XT
  • 16 GB RAM
  • 1 TB M.2 SSD (850 GB boş) [Magician'dan orijinal olduğu teyitli]
Özellikle internet sayfalarında gezinirken, bir sekmeye tıkladığım zaman sık sık takılmalar oluyor. Bu takılmalar ortalama 5-10 sn. sürüyor, sonra tekrar kendine geliyor. Örneğin YouTube'da aşağı-yukarı sürüklerken takılmalar oluyor, tıklamalarda takılmalar oluyor; video başladıktan sonra sorunsuz izleyebiliyorum. Ancak özellikle site geçişlerinde ve tıklamalarda uzun süreli takılmalar oluyor. Ekran kartım güncel. PC'ye yeni format atmıştım. Sizce sebep ne olabilir, çözüm öneriniz nedir?
NOT: Cinebench işlemci testi yaptım ve 267 puan aldı. Google'dan baktım da aynı işlemciler 560 civarı skor alıyormuş. İşlemci kaynaklı olma durumu nedir?

Ekran görüntüsü 2025-06-26 193140.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu takılma esnasında fare de donuyor mu tamamen? Çünkü AMD karta geçtikten sonra birebir aynısı bende oluyor ara sıra.
Hocam fare donmuyor, sayfa donuyor ve takılıyor. Donukken bir iki defa daha tıklayınca yukarıda parantez içinde (Yanıt vermiyor) şeklinde yazıp 2-3 sn. sonra düzeliyor. Ama bu takılma internette gezinirken hep var. Bu sitenizde bile geçişlerde, cevaplara bakacağım zaman her tıklamamda en az 3-4 saniyelik bir takılma oluyor.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt