Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zibiş

Çalışkan
Merhaba,

Bugün İtemsatış adlı platform üzerinden aldığım ürün konusunda satıcı tarafından kasten dolandırıldım ve ilanı almadan önce başlattığım ve tüm olay boyunca çekim yapan video kaydıyla birlikte iade talebi oluşturdum. Ayrıca satıcı tarafından tarafıma çeşitli hakaretler edilerek dalga geçildi. Üstelik haklı olmama rağmen durduk yere iade talebim reddedildi ve param satıcıya ulaştırıldığı için iyice mağdur oldum. Böyle ilgisiz yönetim ve berbat satıcılar yüzünden her gün bir sürü insanın dolandırılığını görüyorum. Bu konu hakkında ilgilenilmesini talep ediyorum. @İtemSatış.com

dolandırıcılıkkanıt.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer durum arkadaşın anlattıgı gibiyse çok güzel bir dava açarım üstüne ödediğim miktarın onlarca kat fazlasını söke söke alırım.
Merhaba,

Satıcının tüm mesajlarını inceliyoruz, ekran görüntüsündekine benzer bir mesaj bulamadık.
Konuyu açan kişiden mail atmasını istiyoruz, mail atmak yerine farklı farklı platformlara şikayette bulunuyor.

Henüz niyetini anlayamadık, ama eğer niyeti bazı kişilerin markamız hakkındaki görüşünü değiştirmek ise buna hukuk önünde cevap arayacağız.

Eğer kısa süre içerisinde mail gelmezse ve mesaj tespit edilemezse suç duyurusunda bulunmak üzere hazırlık yapıyor olacağız.
Merhaba,

Bugün İtemsatış adlı platform üzerinden aldığım ürün konusunda satıcı tarafından kasten dolandırıldım ve ilanı almadan önce başlattığım ve tüm olay boyunca çekim yapan video kaydıyla birlikte iade talebi oluşturdum. Ayrıca satıcı tarafından tarafıma çeşitli hakaretler edilerek dalga geçildi. Üstelik haklı olmama rağmen durduk yere iade talebim reddedildi ve param satıcıya ulaştırıldığı için iyice mağdur oldum. Böyle ilgisiz yönetim ve berbat satıcılar yüzünden her gün bir sürü insanın dolandırılığını görüyorum. Bu konu hakkında ilgilenilmesini talep ediyorum. @İtemSatış.com

Eki Görüntüle 140841

Ekran görüntüsü video şeklinde desteğe atmış mıydınız?

Merhaba,

Eki Görüntüle 140841
Merhaba,

Kullanıcı adınız ve konu linkiyle beraber [email protected] adresine e-posta gönderebilir misiniz?

Kısa sürede ilgileneceğiz.

@İtemSatış.com bu tür durumlarda ne aksiyon alıyorsunuz acaba? Karşı tarafın dolandırıcı olduğu kendi beyanı ile sabit. Hukuki olarak bi' yaptırım alıyor musunuz? 1 satışta böyle olmadığı aşikâr.
Destek hiçbir şekilde ilgilenmiyor başlarından savmak için en alakasız bahaneleri bile öne sürüyorlar, bu konuda herkes muzdarip.
Haklı olan haksız olan tarafın yanında durup dolandırıcılığa meydan hazırlıyorlar. Satıcılar da bu durumu bildiğinden çok ilgisiz ve umursamaz bir tavır takınıyorlar. Satın alınan ilanların yarısı satıcılar tarafından kendilerince yan hesap oluşturup satın alınıyor.
Ekran görüntüsü video şeklinde desteğe atmış mıydınız?
Zaten video kaydı olarak iletmiştim. Tüm iade kurallarına uygun bir şekilde iletmeme rağmen kabul edilmesi gerekirken reddedildi. Ayrıca satıcı tavırlarından ve mesajlarından da açıkça gözükmekte.

Hukuki yollara başvurun. İtem satışa bildirin eğer dolandırıcı parayı geri vermesse sizin yerinize item satış dava açıyor diye biliyorum.

Merhaba
Benim meselem sadece İtemsatış'da "Mağaza" onaylı gözüküp insanlara dolandırdığını bile söyleyecek kadar yüzsüz olan "ExonyShops" adlı dolandırıcı ile değil bu tarz dolandırıcılara meydan hazırlayan ve onları destekleyen, üstelik dolandırıların müşterilerin dolandırıcılara yaptıkları yorumları silen, destek arayan mağdurları bile geri çeviren İtemsatış yönetimi iledir.
Merhaba,

Yukarıda iletilen mail adresine ulaştınız mı? Ekip arkadaşlarıma sorduğumda hâlâ bu konuyla alakalı bir mail gelmediğini söylediler.

Probleminizi çözmek üzere konuya dahil olmuşken farklı forumlarda da aynı konuyla alakalı paylaşım yapmanız niyetinizden şüphe duymamıza sebebiyet veriyor.

Lütfen mail üzerinden destek ekibimize ulaşın, arkadaşlarımız size yardımcı olup konuyu tekrardan değerlendirecekler.

Benim meselem sadece İtemsatış'da "mağaza" onaylı gözüküp insanlara dolandırdığını bile söyleyecek kadar yüzsüz olan "exonyshops" adlı dolandırıcı ile değil bu tarz dolandırıcılara meydan hazırlayan ve onları destekleyen, üstelik dolandırıların müşterilerin dolandırıcılara yaptıkları yorumları silen, destek arayan mağdurları bile geri çeviren İtemsatış yönetimi iledir.

Merhaba.

Merhaba,

Yukarıda iletilen mail adresine ulaştınız mı? Ekip arkadaşlarıma sorduğumda hâlâ bu konuyla alakalı bir mail gelmediğini söylediler.

Probleminizi çözmek üzere konuya dahil olmuşken farklı forumlarda da aynı konuyla alakalı paylaşım yapmanız niyetinizden şüphe duymamıza sebebiyet veriyor.

Lütfen mail üzerinden destek ekibimize ulaşın, arkadaşlarımız size yardımcı olup konuyu tekrardan değerlendirecekler.

Eğer durum arkadaşın anlattıgı gibiyse çok güzel bir dava açarım üstüne ödediğim miktarın onlarca kat fazlasını söke söke alırım.