Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zibiş

Çalışkan
Merhaba,

Bugün İtemsatış adlı platform üzerinden aldığım ürün konusunda satıcı tarafından kasten dolandırıldım ve ilanı almadan önce başlattığım ve tüm olay boyunca çekim yapan video kaydıyla birlikte iade talebi oluşturdum. Ayrıca satıcı tarafından tarafıma çeşitli hakaretler edilerek dalga geçildi. Üstelik haklı olmama rağmen durduk yere iade talebim reddedildi ve param satıcıya ulaştırıldığı için iyice mağdur oldum. Böyle ilgisiz yönetim ve berbat satıcılar yüzünden her gün bir sürü insanın dolandırılığını görüyorum. Bu konu hakkında ilgilenilmesini talep ediyorum. @İtemSatış.com

dolandırıcılıkkanıt.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer durum arkadaşın anlattıgı gibiyse çok güzel bir dava açarım üstüne ödediğim miktarın onlarca kat fazlasını söke söke alırım.
Merhaba,

Satıcının tüm mesajlarını inceliyoruz, ekran görüntüsündekine benzer bir mesaj bulamadık.
Konuyu açan kişiden mail atmasını istiyoruz, mail atmak yerine farklı farklı platformlara şikayette bulunuyor.

Henüz niyetini anlayamadık, ama eğer niyeti bazı kişilerin markamız hakkındaki görüşünü değiştirmek ise buna hukuk önünde cevap arayacağız.

Eğer kısa süre içerisinde mail gelmezse ve mesaj tespit edilemezse suç duyurusunda bulunmak üzere hazırlık yapıyor olacağız.
Eğer durum arkadaşın anlattıgı gibiyse çok güzel bir dava açarım üstüne ödediğim miktarın onlarca kat fazlasını söke söke alırım.
Merhaba,

Satıcının tüm mesajlarını inceliyoruz, ekran görüntüsündekine benzer bir mesaj bulamadık.
Konuyu açan kişiden mail atmasını istiyoruz, mail atmak yerine farklı farklı platformlara şikayette bulunuyor.

Henüz niyetini anlayamadık, ama eğer niyeti bazı kişilerin markamız hakkındaki görüşünü değiştirmek ise buna hukuk önünde cevap arayacağız.

Eğer kısa süre içerisinde mail gelmezse ve mesaj tespit edilemezse suç duyurusunda bulunmak üzere hazırlık yapıyor olacağız.

Çözüm
Arkadasin ilk dolandirilmasi degil herhalde:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Muhtemelen öğeyi denetle yaparak sahte mesaj oluşturdu. Hukuk önünde cevap arayacağınızı belirtmişsiniz arkadaş eğer böyle bir şey yaptıysa iyi yaparsınız.

Bir yanlış anlaşılma yaşamışım, satıcı ile de aramızda hallettik çok şükür, bazı konularda hata yapmışım. İtemsatış'dan ve yönetim ekibinden memnunum kesinlikle bir yanlış anlaşılma olmuş burada hepinizin önünde çok özür diliyorum. "öğeyi denetle" ne demk bilmiyorum ama bir yanlış anlaşılma olmuş hepinizden çok özür diliyorum. Dilerseniz konuyu silebilirsiniz.
@İtemSatış.com @Recep Baltaş @hovarda @TUGRAN @Emir @efetg @kedi @29

Bir yanlış anlaşılma yaşamışım, satıcı ile de aramızda hallettik çok şükür, bazı konularda hata yapmışım. İtemsatış'dan ve yönetim ekibinden memnunum kesinlikle bir yanlış anlaşılma olmuş burada hepinizin önünde çok özür diliyorum. "öğeyi denetle" ne demk bilmiyorum ama bir yanlış anlaşılma olmuş hepinizden çok özür diliyorum. Dilerseniz konuyu silebilirsiniz.
Hocam kullandığınız alkol nedir? Banada böyle güzel bir kafa yapan alkol lazımdı.

Bu kafadan istiyorum. Ne içtiysem yakalayamadım vallahi.

@Recep Baltaş Konudan bağımsız bence yeni üyelerde belirli bir mesaj sınırını geçince profil gizleme ayarı gelmeli.

Geçenlerede 2-3 tane reklam amaçlı hesap raporlamıştım ve hesaplar silinmişti. Forumlarda özellikle ürün önerilerinde spesifik markaları önerdiğimizden, diğer ürünleri satanlar oluşan algıyı yıkamıyor, bu yüzden kendi markalarını övmek için çalışanlara hesap açtırıyorlar.

Yukarıdaki arkadaşı itham etmiyorum ama böyle hesapları anlamak için profiline girip yazdığı mesajlara da bakmak gerekiyor. O yüzden profil gizleme için mesaj sınırının iyi olacağını düşünüyorum.