Çözüldü İnternetten hesap alışında dolandırıcılık iddiası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zibiş

Çalışkan
Merhaba,

Bugün İtemsatış adlı platform üzerinden aldığım ürün konusunda satıcı tarafından kasten dolandırıldım ve ilanı almadan önce başlattığım ve tüm olay boyunca çekim yapan video kaydıyla birlikte iade talebi oluşturdum. Ayrıca satıcı tarafından tarafıma çeşitli hakaretler edilerek dalga geçildi. Üstelik haklı olmama rağmen durduk yere iade talebim reddedildi ve param satıcıya ulaştırıldığı için iyice mağdur oldum. Böyle ilgisiz yönetim ve berbat satıcılar yüzünden her gün bir sürü insanın dolandırılığını görüyorum. Bu konu hakkında ilgilenilmesini talep ediyorum. @İtemSatış.com

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Eğer durum arkadaşın anlattıgı gibiyse çok güzel bir dava açarım üstüne ödediğim miktarın onlarca kat fazlasını söke söke alırım.
Merhaba,

Satıcının tüm mesajlarını inceliyoruz, ekran görüntüsündekine benzer bir mesaj bulamadık.
Konuyu açan kişiden mail atmasını istiyoruz, mail atmak yerine farklı farklı platformlara şikayette bulunuyor.

Henüz niyetini anlayamadık, ama eğer niyeti bazı kişilerin markamız hakkındaki görüşünü değiştirmek ise buna hukuk önünde cevap arayacağız.

Eğer kısa süre içerisinde mail gelmezse ve mesaj tespit edilemezse suç duyurusunda bulunmak üzere hazırlık yapıyor olacağız.
Görünüşe göre arkadaş bir hata yapmış, sonra hatasını ve işin ciddiyetini anlayıp herkesi tek tek etiketleyip hepsinden özür dilemiş, diğer forumlarda da aynı şekilde tek tek mesajlarını düzeltip konuları kapatıp özür dilemiş, bir yanlışlık yaşadığını ve İtemsatış'dan da oldukça memnun olduğunu söylemiş, İtemsatış da bu sayede dolaylı yoldan hiç bir zaman dolandırıcılara yer vermediği için her zamanki gibi itibar ve güven kazanmış. Recep abimizin de dediği gibi affetmek büyüklüktür. Bence bu arkadaş hatasını anladı pişman oldu. Konu da hallolmuş gibi duruyor.

Bir olay hatırlıyorum ama hayal meyal. Pek aklımda kalmamış yani. Birisi bir yer güvenilir mi ya da su alinir mi tarzı bir şey soruyordu sanırsam, asagida da 2 tane daha yeni açılmış hesap sirf kendi ürünlerini satmak için reklam benzeri bir şey yapıyordu. Hesaplar sadece o konuya cevap yazmisti. Rapor etmiştim. Sanki konuları planli oluşturup planli cevaplıyorlar anlamadım ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…