iPad 4 iOS 6 veya iOS 7'ye nasıl düşürülür?

vwfan

Becerikli
Merhaba, iPad 4 cihazımı iOS 10'dan 6'ya veya 7'ye downgrade etmek istiyorum ve sanırım shsh blobslara ihtiyacım var bu dosyayı nasıl bulabilirim veya nasıl downgrade edebilirim?

SHSH Blobları cihaza özel olup cihaz o sürümdeyken sizin almanız gerekiyor. İmzası kapanmış bir iOS sürümüne SHSH Blobları olmadan dönmeniz mümkün değil. Zamanında bende fazlasıyla denedim cihazımı downgrade etmeyi lakin sonuç hüsran. Jailbreak için mi downgrade etmek istiyorsunuz?

Shsh blobları cihaza özel olup cihaz o sürümdeyken sizin almanız gerekiyor. İmzası kapanmış bir iOS sürümüne shsh blobları olmadan dönmeniz mümkün değil. Zamanında bende fazlasıyla denedim cihazımı downgrade etmeyi lakin sonuç hüsran. Jailbreak için mi downgrade etmek istiyorsunuz?

Yok iOS 6 ve 7 sevdiğim bir işletim sistemine o cihada denemek istiyorum.

Jailbreakli iOS 6 bambaşka güzel. Hem çok hızlı hem de jailbreak sayesinde desteği olmayan çoğu şeyi yapabiliyorsunuz. Youtube,WhatsApp kullabiliyorsunuz. Şu an iPhone 4 cihazdan yazıyorum ekran küçüklüğü dışında hiçbir problemi yok. Apple kalitesi bambaşka birşey. :)

Sanırsam yolu varmış, iPhone 12 Pro Max cihazımda downgrade denerken başarısız olmuştum. Eski cihazlarda bu durum farklı sanırım. Doğru bilgi veren arkadaşlara teşekkürler, sayenizde bende bilgilendim.

Geri
Yukarı Alt