Ulke sartlarinda herhangi bir iPhone'u alabilecegimi dusunmuyorum. F/P teriminin zit anlamlisi resmen. Yurt disi ya da uygun fiyatli ise ikinci elden anca.
Detaylar
Kim cevapladı?Poco F6 alacağım. Hem de 512 GB.
Son düzenleyen: Moderatör:
Apple ıntelligence işi boş iş, birçoğu Android telefonlarda 2 sene önce pazarlanan özellikleri yeni ve devrimsel bir şey gibi tanıtıyorlar lansmanda. Arama kaydı alma, görsel temizleme bunlar Google'ın bazı uygulamalarında 2021'de kullanıma sunulmuştu. Yapay zeka zaten her alanda olan bir teknoloji. Intelligence'ın sunduğu özellikler doğrudan yapay zeka devrimiyle olan şeyler değil.
PossibleTurco
Uzman
- Makaleler
- 6
Ve bu kadar basit özellikleri sadece 2 sene önce çıkan 14 Pro Max almıyor. Fıkra bu kadar.Apple ıntelligence işi boş iş, birçoğu Android telefonlarda 2 sene önce pazarlanan özellikleri yeni ve devrimsel bir şey gibi tanıtıyorlar lansmanda. Arama kaydı alma, görsel temizleme bunlar Google'ın bazı uygulamalarında 2021'de kullanıma sunulmuştu. Yapay zeka zaten her alanda olan bir teknoloji. Intelligence'ın sunduğu özellikler doğrudan yapay zeka devrimiyle olan şeyler değil.
İnfluencer olabilirler. Bayağı para kazanıyorlar çünkü. Ayrıca zengin flörtleri varsa onlar da almış olabilirler. Ya da zengindirlerÜnili kızlar almış bile, nasıl alıyorlar anlamıyoruz bir türlü.
Ben iOS 18’e de güncellemeyeceğim. iOS 18 iPhone 12 ve 13’ün biletini kesecek, 19 ve 20’de de iyice yavaşlatacaklar. iOS 17.6 ile güncellemeleri kapattım. 17.6 stabil ve düzgün çalışıyor.Ve bu kadar basit özellikleri sadece 2 sene önce çıkan 14 Pro Max almıyor. Fıkra bu kadar.![]()
Haluk Albayrak
Yetkin
Apple Intelligence işi boş iş, birçoğu Android telefonlarda 2 sene önce pazarlanan özellikleri yeni ve devrimsel bir şey gibi tanıtıyorlar lansmanda. Arama kaydı alma, görsel temizleme bunlar Google'ın bazı uygulamalarında 2021'de kullanıma sunulmuştu. Yapay zeka zaten her alanda olan bir teknoloji. Intelligence'ın sunduğu özellikler doğrudan yapay zeka devrimiyle olan şeyler değil.
O kadar dar görüşlüsün ki gidip 2 3 yıl önceden dandik örnekler veriyorsun. Bu teknolojinin geliştiği takdirde nelere evrileceğini düşünemiyorsun. Bir teknolojinin gelişmesi için önce var olması lazım. Aynen kanka boş iş zaten bahsettiklerinin hepsini kendi telefonuna entegre şekilde yapıyordun şu ana kadar.
PossibleTurco
Uzman
- Makaleler
- 6
Yok be hocam iOS 17 de stabil değil. 12 ve 13'ün fişi çoktan çekildi iOS 16 ile. iOS 14 kullanırken kaymak gibi akan cihaz ne zaman iOS 16 kurdum o zamandan beri dikiş tutmuyor.Ben iOS 18’e de güncellemeyeceğim. iOS 18 iPhone 12 ve 13’ün biletini kesecek, 19 ve 20’de de iyice yavaşlatacaklar. iOS 17.6 ile güncellemeleri kapattım. 17.6 stabil ve düzgün çalışıyor.
Bunun dar görüşlülükle ilgisi yok. Yapay zeka devrimi zaten şu anda akıl almaz bir yerde, esas mevzu Apple Intelligence’ın şu anki temel özellikleriyle sunulmuş olmasına rağmen bir nesil önceki cihazların bu özelliğe neden erişemediğidir.O kadar dar görüşlüsün ki gidip 2 3 yıl önceden dandik örnekler veriyorsun. Bu teknolojinin geliştiği takdirde nelere evrileceğini düşünemiyorsun. Bir teknolojinin gelişmesi için önce var olması lazım. Aynen kanka boş iş zaten bahsettiklerinin hepsini kendi telefonuna entegre şekilde yapıyordun şu ana kadar.