iPhone 16 alacak mısınız?

• Evet

Oy: 3 3,2%
  • Hayır

Oy: 91 96,8%

• Oy verenlerin toplamı
    94
  • Anket kapandı .
Direkt olarak hayır. Bunun nedenini ise tek bir video ile açıklayabilirim. Buyurun:

Tabii ki bu video, işin biraz şaka malzemesi ama ben olsam 65.000 TL'den başlayan ve sözde "yeni model" olmasına rağmen hala 60 Hz yenileme hızına sahip bir telefona bu kadar para vermezdim.

2024 yılının sonlarında 60 Hz çöpüne para verilmez, mesaja beğenmedim veren arkadaş şaşırtmadı.

Bunun dar görüşlülükle ilgisi yok. Yapay zeka devrimi zaten şu anda akıl almaz bir yerde, esas mevzu Apple ıntelligence'ın şu anki temel özellikleriyle sunulmuş olmasına rağmen bir nesil önceki cihazların bu özelliğe neden erişemediğidir.

8 GB Apple intelligence için minimum RAM gereksinimi.

iPhone 15 Pro Max 1 TB kullanıyorum ve iPhone 16 Pro Max 1 TB modeline geçeceğim. Elimdeki cihaz değer kaybetmeden yükseltmek gayet ucuza geliyor. Bir günlük maaşa bile denk gelmiyor. Eskimiş bataryayı değiştirmek yerine yeni cihaza geçmiş oluyorum.

Hayır, 2025'e gireceğiz. 60Hz değil en azından 120 olması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düz modellerine hala 3'lü lens dizilimi eklemeyen, 60hz ekran koyan (Samsung giris seviyesi bile 90hz) ve sanki çok özellik eklemiş gibi o kameraya bir de fiziksel shutter ekleyen bir marka... Üstelik yeni IOS sürümünde o kadar anlattıkları mevzular kaç senedir Android cihazlarda var.

Son düzenleyen: Moderatör: