Kürek gibi büyük değil tabii ki ancak ben Pro olan küçük modelleri daha çok beğeniyorum küçük boyutlu olunca benim için daha iyi oluyor.O zaman sanırım yanlış bir tespit yapmış. Çünkü tam tersine Pro Max eline büyük geliyorsa senin elin küçüktür telefon büyük değildir. Ben rahatlıkla büyük modelleri kullanıyorum kürek gibi ele falan gerek yok.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Önceki modellerden daha büyük mü olacakmış Pro Maxler?
Hayır, genel Pro Max boyutları hakkında konuştum.
Hocam Pro Max'i neden tavsiye etmiyorsunuz? Geçecek biri olarak merak ettim.
- Makaleler
- 43
Ne alaka?
Çünkü tam tersine Pro Max eline büyük geliyorsa senin elin küçüktür telefon büyük değildir.
Açık konuşmak gerekirse hayatımda bundan daha saçma bir düşünce görmedim. Şu cümleden sonra daha fazla tartışmaya girmeyeceğim.
Ben rahatlıkla büyük modelleri kullanıyorum kürek gibi ele falan gerek yok.
Fırıncı küreği gibi el ifadesini daha önce hiç mi görmediniz? Eğer ifademi ciddiye aldıysanız daha fazla konuşmaya gerek yok bence.
Sadece büyük olduğu için benim için uygun olmadığını belirtti cihaza kötü demedi.Hocam Pro Max'i neden tavsiye etmiyorsunuz? Geçecek biri olarak merak ettim.
- Makaleler
- 7
Açık konuşmak gerekirse hayatımda bundan daha saçma bir düşünce görmedim. Şu cümleden sonra daha fazla tartışmaya girmeyeceğim.
Hocam emoji vesaire koymamışsınız ben monitörden kafamı çıkararak sizin neyi kast ettiğinizi bilemem. Ben ciddiye aldım tamam, peki siz niye bu kadar içerlediniz ve sinirlendiniz? Sizinle tartışan mı var? Soru sordum.Fırıncı küreği gibi el ifadesini daha önce hiç mi görmediniz? Eğer ifademi ciddiye aldıysanız daha fazla konuşmaya gerek yok bence.
mr.esat
Üstün
Büyük telefon iyi değildir.Hocam Pro Max'i neden tavsiye etmiyorsunuz? Geçecek biri olarak merak ettim.
Neden ?
mr.esat
Üstün
Ele avuca sığmaz, kompakt değildir. Cepten düşer, eli yorar. Çirkinlik.
16 serisini es geç, kayda değer bir yenilik yok.