O zaman sanırım yanlış bir tespit yapmış. Çünkü tam tersine Pro Max eline büyük geliyorsa senin elin küçüktür telefon büyük değildir. Ben rahatlıkla büyük modelleri kullanıyorum kürek gibi ele falan gerek yok.
Kürek gibi büyük değil tabii ki ancak ben Pro olan küçük modelleri daha çok beğeniyorum küçük boyutlu olunca benim için daha iyi oluyor.

O zaman sanırım yanlış bir tespit yapmış.

Ne alaka?

Çünkü tam tersine Pro Max eline büyük geliyorsa senin elin küçüktür telefon büyük değildir.

Açık konuşmak gerekirse hayatımda bundan daha saçma bir düşünce görmedim. Şu cümleden sonra daha fazla tartışmaya girmeyeceğim.

Ben rahatlıkla büyük modelleri kullanıyorum kürek gibi ele falan gerek yok.

Fırıncı küreği gibi el ifadesini daha önce hiç mi görmediniz? Eğer ifademi ciddiye aldıysanız daha fazla konuşmaya gerek yok bence.

Açık konuşmak gerekirse hayatımda bundan daha saçma bir düşünce görmedim. Şu cümleden sonra daha fazla tartışmaya girmeyeceğim.
Fırıncı küreği gibi el ifadesini daha önce hiç mi görmediniz? Eğer ifademi ciddiye aldıysanız daha fazla konuşmaya gerek yok bence.
Hocam emoji vesaire koymamışsınız ben monitörden kafamı çıkararak sizin neyi kast ettiğinizi bilemem. Ben ciddiye aldım tamam, peki siz niye bu kadar içerlediniz ve sinirlendiniz? Sizinle tartışan mı var? Soru sordum.