Samsung daha yenilikçi bir marka. Çoğu özelliği Apple'dan önce düşünüp uyguladı, Apple ise ne yaptı? 50 sene sonra bu özellikleri çalıp bakın yeni bir şey ekledik dedi. Samsung fanı değilim.Bu üç model dışında yeni tasarım nerede? Samsung, üç modelle mi yenilikçi oldu?
Eki Görüntüle 132337
Detaylar
Kim cevapladı?Ama 6 yıldır aynı tasarımla da devam etmesini istemiyoruz.Umarım böyle olmaz. Aynı tasarımdan devam etseler hiç bir şey kaybetmezler. İnsanlar her yıl yeni tasarım bekliyorlar, saçma sapan iş.
Ama 6 yıldır aynı tasarımla da devam etmesini istemiyoruz.
Telefon bu ne olmasını istiyorsunuz? Kameraları tam telefonun ortasına ya da sağ altına falan mı alsınlar? Yoksa şarj portuyla güç tuşunun yerini mi değiştirsinler?
Madem istiyorsunuz Apple'yi yansıtacak bir tasarım fikri verin.
Bu olayı iyice abarttınız. Samsung telefonların tasarımı çok mu yenilikçi? Şu videoyu atanların hepsi genelde Samsung fanı oluyor, o yüzden Samsung'dan örnek veriyorum. Yani, gerçekten bayatladı bu espri.
Eki Görüntüle 132333
Bir S21 Ultraya bak bir de S22 ultraya. En azından adamlar 1 yılda tasarım değiştirmiş? Apple fanboyu olmaya gerek yok. En fazla 2 modelde aynı tasarımı kullanmış. Apple ise 6 yıldır kullanıyor?
Bare aynı tasarıma sırf işlemci değişti diye kazık paralar vermeyelim diye. Fanboy olmaya gerek yok.Telefon bu ne olmasını istiyorsunuz? Kameraları tam telefonun ortasına ya da sağ altına falan mı alsınlar? Yoksa şarj portuyla güç tuşunun yerini mi değiştirsinler?
Telefon bu ne olmasını istiyorsunuz? Kameraları tam telefonun ortasına ya da sağ altına falan mı alsınlar? Yoksa şarj portuyla güç tuşunun yerini mi değiştirsinler?
Gerçekten komik insanlarsınız. Hala Apple'yi savunuyorsunuz.
Bu tasarımdan sonra ben olsam hayatta savunmazdım. Merak etme zamanında 13 Pro Max kullandım. Şimdi S24 ultraya geçtim. Neden mi?
Çünkü güncellemelerle telefon ağırlaşmaya başladı. Isınmasını saymıyorum.
Bir S21 Ultraya bak bir de S22 ultraya. En azından adamlar 1 yılda tasarım değiştirmiş? Apple fanboyu olmaya gerek yok. En fazla 2 modelde aynı tasarımı kullanmış. Apple ise 6 yıldır kullanıyor?
Bare aynı tasarıma sırf işlemci değişti diye kazık paralar vermeyelim diye. Fanboy olmaya gerek yok.
Gerçekten komik insanlarsınız. Hala Apple'yi savunuyorsunuz.
Bu tasarımdan sonra ben olsam hayatta savunmazdım. Merak etme zamanında 13 Pro Max kullandım. Şimdi S24 ultraya geçtim. Neden mi?
Çünkü güncellemelerle telefon ağırlaşmaya başladı. Isınmasını saymıyorum.
Bu forumda en büyük Apple hateri benim bilen bilir sadece gerçekleri konuştum
Ayrıca, sanki Samsung kaç yıldır aynı tasarımı kullanmıyor
- Makaleler
- 1
Anlıyorum...
S21 Ultra farklı ancak S22 Ultra ve sonrasını aynı şeyin laciverti olarak değerlendirebiliriz.
Yukarıdaki arkadaş soruma da cevap veremedi çünkü kendi fikri de bulunmuyor. Telefon bu arkadaş, nasıl bir tasarım değişikliği bekleniyorsa...
zelsy1903
Becerikli
Şu kamera ne zaman değişecek?(İddia) güvenilir kaynak majin bu, iPhone 17 Pro serisine ait olduğu iddia ettiği imalat kalıpların halini paylaştı.
Eki Görüntüle 132324
Ve bu görüntüye göre render tasarımı;
Eki Görüntüle 132325
Cyanogen
Üstün
- Makaleler
- 4
Şu fotoğrafta ise 13 Pro Max ile 14 Pro Max var, hangisinin 14 Pro Max olduğunu söyler misin? Söyleyemessin çünkü bir birinin aynısı, Samsung'da her ne kadar S22 Ultra'dan sonraki telefonları aynı böyle olsa da S21U ve S22U arasındaki fark gayet de belli oluyor.
Dosya Ekleri
- Makaleler
- 6
Açıkçası 17 Pro serisinin tasarımı kötü olmuş. 16 Pro ile devam edilebilirdi. Samsung'ta imza tasarımını buldu ve değiştirmesine gerek yok. Sırf tasarım değiştirecekler diye bir tarafını yırtmalarına gerek yok.Siz de Boşuna birbirinizi yemeyin