Hayır. Kendimi onlardan ayırıyorum ve her fırsatta bunu yüzlerine vuruyorum. Aralarında bunun farkında olup benim gibi davrananlar var elbette.
Tamam işte, bundan bahsediyorum. Nasıl ki, senin gibiler ayrılabiliyorsa, eğitimle birlikte bir topluluk yararlı hale gelebilir.

Eğer sen, Alt Irk olarak belirli bir topluluğu değilde, o topluluğun kültüründen ve ahlaki durumundan -yani zihniyetinden- bahsediyorsan, seninle aynı fikirde olabilirim.

Ama bahsettiğin genetikse, sen de aynı Alt Irk'a tabii oluyorsun, istediğin kadar zihniyet olarak farklı ol.

Tamam işte, bundan bahsediyorum. Nasıl ki, senin gibiler ayrılabiliyorsa, eğitimle birlikte bir topluluk yararlı hale gelebilir.

Eğer sen, alt ırk olarak belirli bir topluluğu değil de, o topluluğun kültüründen ve ahlaki durumundan -yani zihniyetinden- bahsediyorsan, seninle aynı fikirde olabilirim.

Ama bahsettiğin genetikse, sen de aynı alt ırk'a tabii oluyorsun, istediğin kadar zihniyet olarak farklı ol.

Evet kültürel olarak bahsediyorum ama kültürün değişmesini de olası bulmadığımdan bunu basite indiriyorum. Ayrıca bazı türler var asla değişemez.

Evet, insanların DNA'sı %99 oranında benzer; sadece birkaç pigment farkıyla biri beyaz, diğeri siyahi olabiliyor.

Ülkemde alt ırklara mensup mülteci istemiyorum diye psikopat ilan edilmeyeceğim herhalde.

Alt ırk diye bir şey yok ırk demişken Orta Doğulular'da Beyaz Irk sayılıyor.

Son düzenleme: