Cumhurbaşkanlığı İletişim Bakanlığı açıkca dile getirmis. Saldirirsaniz müsade etmeyiz diye. Olay ciddi gibi gozukuyor ve bildiginiz üzere İsrail kimseyi dinlemeden saldiran bir ülke. Yunanistan ve ABD en büyük ortagi. ABD catisma olsa bile gerçek bir savaş çıkmasina Iran ile anlasmadan izin vermez. Eger kucuk bir catisma yasanir ve buyurse %99 Yunanistan ile savasacagiz ayrica.

Son düzenleme:
Seçim yaklaşıyor, her sene medyanın sunduğu haberler değilmiş gibi...

Silah ruhsatı alamıyorsun, tabancalar pahalı, fişeklerin kalitesinden yakınanlar var, sınırdaki Araplar bakkaldan ciklet alır gibi keleş ve PKM alırken halk olarak neyle savaşa gireceksin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Seçim yaklaşıyor, her sene medyanın sunduğu haberler değilmiş gibi...

Silah ruhsatı alamıyorsun, tabancalar pahalı, fişeklerin kalitesinden yakınanlar var, sınırdaki Araplar bakkaldan ciklet alır gibi keleş ve PKM alırken halk olarak neyle savaşa gireceksin?
Orduya katilarak girilir. 😂 Ordunun nüfus kadar silahi vardir belki nereden biliyorsun? Silah sorun degil asla. Onemli olan fuze ve dron, piyade savaslari bitti artik. Ayrica silah sahibi olmak istiyorsan cok kolay olunuyor. Hicbir bilgin yok ise git avcilik ruhsati al ve av tüfegin olsun. 😂 Bu seferki farkli haber olarak. Hic boylesine bir olay gormedim. Danisikli dovusde olabilir ama asla bilgim yok bu konuda. Sadece gordugum ve ciddiye alinacak bir haberi paylastim.

Bu söylemler yalnızca danışıklı dövüş, Türkiye ve İsrail gizli müttefiktir, Suriye'de Esed'i devirip İsrail'in önünü açmaları bunun en net örneği. Ne zaman seçim zamanı gelse bu kurgulanmış şeyler yapılıyor.

Orduya katilarak girilir. 😂 Ordunun nüfus kadar silahi vardir belki nereden biliyorsun? Silah sorun degil asla. Onemli olan fuze ve dron, piyade savaslari bitti artik.
Savaştan kolay kolay piyade çıkmaz, teknoloji piyadeye adapte olur, mağaraya, dağa, taşa, ormana robotlar giremez dâhâ.

Sözde milliyetçilikle savaş işi yürümez, fırsatını bulduklarında Türklere nasıl soykırım yaptıklarını gördük.
Adamlar çip üretiyorlar, işletim sistemi satıyorlar, Nvidia, Amazon, silah, petrol, araba, ilaç... derken liste uzuyor gidiyor, faiz gelirinden kâr bilançosunu açıklayıp külliye yaparken bir ülke ile girdiğin savaşı nasıl finanse edeceksin?

Savaştan kolay kolay piyade çıkmaz, teknoloji piyadeye adapte olur, mağaraya, dağa, taşa, ormana robotlar giremez dâhâ.

Sözde milliyetçilikle savaş işi yürümez, fırsatını bulduklarında Türklere nasıl soykırım yaptıklarını gördük.
Adamlar çip üretiyorlar, işletim sistemi satıyorlar, Nvidia, Amazon, silah, petrol, araba, ilaç... derken liste uzuyor gidiyor, faiz gelirinden kâr bilançosunu açıklayıp külliye yaparken bir ülke ile girdiğin savaşı nasıl finanse edeceksin?
Sadece savas hakkindaki yorumunu hakli bulmuyorum. Digerine yorum yok.

IRAN-ABD savasini gorduk ABD yer altindaki her yeri yok etti. Piyadenin hicbir onemi yok. Ukrayna Rusya savasinda Rusya'nin ilermesi durdu. Rusya askerlerine soz geciremiyor ilerlemiyorlar cephede. Ukrayna drone yagmuruna tutuyor. Rusya ise garip garip bir sonucu olmayan fuzeler atiyor. Nereyi vurdugu dahi belli degil. Rusyanin attigi son teknolojik fuzeler bile Piyadelerin ilermesini saglayamadi. Suan hat durdu. Ukrayna az daha parali asker bulsa diger ulkelerden, ciddi bir ilerleme saglayacak. Ruslar dronelar nedeniyle ilerleyemiyorlar. Ukrayna Moskovadaki fabrikalari bile vuruyor. Bir cozum sunamiyor Rusya. Rusyanin elindeki tek koz Nükleer tehdit ve eger Ukrayna ilerlerse kullanacagini soyluyor. Eger kullanirsa ortalik darmaduman olur isin icine bizde girebilirz hayal dahi edemiyorum sonuclarini. Sonuc olarak piyadenin bir onemi yok. Cephede herkes dronelarla katlediliyorlar. Hem Ukrayna hem Rusya cephesinde 3 kisilik ekipler halinde ileri mevzilere gonderiliyorlar ayni hafta veya gün ölüyorlar. Agir bombardimanlar bu yuzden fayda etmiyor. Bu savasi baya bir arastirdim ve takip ettim aylarca bu bilgilerin hepsi dogru. Cok korkunc bir sey bu devirde savasmak cuniu karsinda dusman askeri yerine dronelar var. Ayrica Rusya genel olarak Türkleri cephenin kritik yerlerine yolladigi soyleniyor. Kisacasi artik piyade ve tank, zirhli araclar gibi seylerin hicbir tesiri yok. 10 tonluk zirhli arac yaparsin dusman gelir 25 kiloluk 10-100 bomba atar dronela ama o zirhliyi hareket ettirmez. Gemileri bile dronelarla patlatiyorlar. Videolara ulasabilirsin cok kolay X te sayfalar var her catismayi paylasiyorlar. Rusyanin binlerce zirhlisi var ilerleyemiyor bu yuzden.

Son düzenleme: