Detaylar
Kim cevapladı?Geraltın kılıcı
Üstün
Müslümanlar çok mu iyi? Basit ve hatta korkakça açıklamalardan ibaret. "Neden öldürüyor?" veya "Neden korumuyor?" demek yerini kötüyü def etmek daha önemlidir.Allah neden engel olmuyor? Olan masum insanlara oluyor, ben bunu anlamıyorum. Müslümanlar ölüyor.
- Makaleler
- 1
Belki de o bıyıklı adam yüzünden bu kadar kışkırtıldılar.
Geraltın kılıcı
Üstün
Yine yaparlar. Adamlar Dünyanın en büyük şirketlerine sahipler.
Hâlâ İsrail'i seven ve destekleyen bir grup var bu ülkede, gerçekten inanılır gibi değil.
Bu arada bugün bir suriyeliye sordum, İsrail ne yapıyor diye. Orada görüştüklerine göre halka karışmadıklarını, bir sorun olmadığını falan söyledi. Ama ben yine de anlamadım, ne olup bitiyor tam olarak.
İsrail yeni hükümete ültimatom veriyordur.
Geraltın kılıcı
Üstün
Ortak olsak ve toprak alsak fena değil ancak Erdoğan rejimi çekingen bir rejim olduğundan mütevellit böyle bir şey olmaz.Yıllardır bitmeyen savaşın 10 günde bitmesinden zaten belliydi. Amerika ve İsrail ortaklık yapıyor ve biz buna seyirci kalıyoruz (Belki de ortak oluyoruz.)
windows
Uzman
Hocam adamların elinde demir kubbe diye bir teknoloji var. İsrail yıkılmaz baksanıza kimse adamlara ne yaparlarsa yapsınlar ses çıkaramıyor. Biz de buna dahiliz seçim zamanı iç politika için netenyahuya sallıyor olabilir hükümet ama sonrasında ses kesiliyor. İsrail askeri ve teknolojik açıdan çok güçlü bir devlet kimsenin ses çıkaramamasının sebebi bu.İsrail yürüyen bir çocuk gibi hareket ediyor. Yıkılması pek uzun sürmez. Muhtemelen sonu Nasyonel Sosyalist Almanya'ya benzer olacak. Sonuçta adamlar Avrupalılarında çıkarlarına uygun hareket etmiyor. Sadece ABD için çalışması Avrupa, Arap, Türk, Rus ve Çin hükümetlerini sahaya çekiyor.
Geraltın kılıcı
Üstün
Sanmıyorum.Belki de o bıyıklı adam yüzünden bu kadar kışkırtıldılar.