Neden şimdi durduk yere kuruldunuz ki bana? Sadece geçmişte F/P sistemler çıkardılar dedim diye troll demeler falan? Tanımadan etmeden karşınızdaki kişiye sallamak kolayınıza geliyor tabi.
Bir çok sitenin sistemlerini takip ediyorum, PcKolik'te de daha önce bir çok F/P sistem görmüştüm onu belirttim. Örnek veremiyorum çünkü spesifik bir örnek hatırlamıyorum, ancak PcKolik de diğer siteler gibi yaptığında güzel indirimler yapan bir site.
Ben de sizlere diyorum ki, Pckolik paragöz bir firma. Çok kötü bir hizmeti var. Çok kötü sistemler çıkarıyor. Övülmeyi hak etmiyor. Lütfen övmeyin. Övüyorsanız, altını mantıklı sebepler ile doldurun. Ben bir müşteri olarak olması gereken tepkiyi veriyorum sadece. Pckolik firması bu muameleyi hak eden bir firma.

Ben bir müşteri olarak olması gereken tepkiyi veriyorum sadece.
Tanımadığın insanları troll olarak suçlayarak mı? Ben sadece kampanyayı belirttim ve iyi F/P sistem çıkarsa bunu da kullanırsınız dedim, suç bende mi oluyor bu durumda? İstediğiniz yerden alabilirsiniz, kafanıza silah dayayıp aldırmıyorum sonuçta.

Ben PcKolik kadar paragöz bir firma görmedim. Adamların kampanyası bile bunu gösteriyor. Ayrıca aşırı fiyat performans hazır sistem çıkardılar dediniz. Örnek var mı elinizde? Mesela ben size bir örnek göstereyim;

Peki bay çok bilmiş. PcKolik madem paragöz bir firma. https://pckolik.com.tr/urun/goodram-irdm-pro-16gb-2x8-3600mhz-cl18-ddr4-deep-black-ram bu arkadaşı sadece 2 hafta önce indirimle 999TL'ye satmışlardı. Bul bakalım 999TL'den ucuza nerede var. Dolar falan filan dersende sıksık bu fiyata düşürüyorlar zaten.

Peki bay çok bilmiş. PcKolik madem paragöz bir firma. https://pckolik.com.tr/urun/goodram-irdm-pro-16gb-2x8-3600mhz-cl18-ddr4-deep-black-ram bu arkadaşı sadece 2 hafta önce indirimle 999TL'ye satmışlardı. Bul bakalım 999TL'den ucuza nerede var. Dolar falan filan dersende sıksık bu fiyata düşürüyorlar zaten.
Uzun süredir 8 GB RAM fiyatları zaten diplerde geziyor. 500-600 TL arasında sık sık DDR4 RAM bulmak mümkün. Gskill, Patriot, Kingston modellerini çok kez gördüm. Hatta geçen ay Amazon'da Hikvision 324 TL'ye satıldı.