Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ulan tamam bu herif ahlaksız, oksijen israfının teki, karısı bu duruma ne diyor? Parasızlıktan bu kadar mı bıkmış? Bu kadar mı omurgasız olur bir insan be kardeşim?
Bunlar da evrenin birer sırrı(!)
Şaka bir yana bu herif sadece kendini ve parasını düşünüyor. Takipçileri de onu tanrılaştırmaya devam ediyor. Ne diyeyim ya. Aynı şey, parasını Twitter'da trollük yaparak kazananlar için de geçerli. Furkan Bölükbaşı gibilerinden bahsediyorum.

Twitter'a attıysa buraya da atılmasının bir sakıncası olduğunu sanmıyorum. Ama burası biraz enteresan. :D En azından onun hakkında da suç duyurusunda bulunulabilir.
Reddit'te bulunuyor, r/ifadeozgurlugu'ne atılmış. Sohbet midemi bulandirdigi icin paylasmak istemiyorum, zaten Hot kismina girdiğinizde direkt cikiyor.

Bu kadar mı tutarsız olur bir insan be kardeşim?

Aynısını kaç sene önce Recep ağabey deyip sonrasında özür dilemişti. Aman, tarih yine tekerrür etmesin. Bence eşi hanımefendi tüm konuların dışında bırakılmalı.

Not: Beni "ne diyor ya bu?" diyerek anlamayacaklar için söyleyeyim. Mesajda "omurga" falan geçiyordu. Moderatörler sonradan düzenledi.

Son düzenleme:
Takipçileri de onu tanrılaştırmaya devam ediyor.

Sen bir adama yayın yaptığı sürece "Lordum" diye yalarsan, böyle olur işte. Çıkarttığın tepeden indiremezsin. Çok güzel söylemişsin hocam.
Reddit'te bulunuyor, r/ifadeozgurlugu'ne atılmış. Sohbet midemi bulandirdigi icin paylasmak istemiyorum, zaten Hot kismina girdiğinizde direkt cikiyor.

Hocam onu bulamadım da daha kötüsünü buldum. Bugün Twitter'da da karşılaşmıştım. 2-3 tane yaşamaması gereken varlık "kızım olursa ilk önce..." diye devam ediyorlar muhabbete, ve millet gülebiliyor ya. Aklım mantığım almıyor. 36 yaşındayım, çok şey gördüm şu hayatta, şu anki insanlar kadar iğrenç topluluk görmedim hayatımda. Cidden cinayet sebebi şunlar...

Aynısını kaç sene önce Recep ağabey deyip sonrasında özür dilemişti. Aman, tarih yine tekerrür etmesin. Bence eşi hanımefendi tüm konuların dışında bırakılmalı.

Eşini neden konu dışında bırakalım abi? Böyle bir herifle evlenip, çocuk yaptıysa o kadın her şeyi göze almış demektir. En tehlikeli varlıktır o benim için.

Bir de ben cidden bir şeyi anlamakta zorluk çekiyorum. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Geçenlerde bir sokak röportajında yanlış hatırlamıyorsam bir kesime "Gerizekalı" dediği için ilk önce hakkında soruşturma başlatıldı, sonra da tutuklandı ve şu anda hapiste.

Bu vitamini eksik insanlar, doğmamış çocuklarıyla fantezi peşinde, doğmamış çocuğuyla cinsel istismara yönelik cümleler söylüyorlar ve ellerini kollarını sallayarak dışarıda dolaşıyorlar. Bu nasıl saçma bir düzen ya? Bu herifler Türkiye'ye ne katacak ileride?

Son düzenleme:
Bir de ben cidden bir şeyi anlamakta zorluk çekiyorum. Beni aydınlatırsanız çok sevinirim. Geçenlerde bir sokak röportajında yanlış hatırlamıyorsam bir kesime "geri zekalı" dediği için ilk önce hakkında soruşturma başlatıldı, sonra da tutuklandı ve şu anda hapiste.

Konunun Dilruba kayserilioğlu ile alakasını inanın çözemedim. Bu arada kendisi hapiste değil herhalde. Tatile bile gitmiş habere göre.

Eşini neden konu dışında bırakalım abi? Böyle bir herifle evlenip, çocuk yaptıysa o kadın her şeyi göze almış demektir. En tehlikeli varlıktır o benim için.

Değerlerimiz aynı değil herhalde, çok üstelemeye gerek yok. Ben can düşmanım bile olsa birisinin eşinin omurgası hakkında atıp tutacak haddi inanın kendimde bulamam.

İyi geceler.

Şimdi buna laf söyleriz gelir bizi bulur. Adamın işi gücü yok cidden yok gelmiş yayın açıp, twitterde yolunacak kaz arıyor. Gün gelecek aynı şeyler yaşlandığında ona olacak ona olmadı mı oğluna olacak. Ne yaparsan yap bir gün gelip seni bulacaktır yaptıkların en sonunda.

Değerlerimiz aynı değil herhalde, çok üstelemeye gerek yok. Ben can düşmanım bile olsa birisinin eşinin omurgası hakkında atıp tutacak haddi inanın kendimde bulamam.

İyi geceler.

Aynen, değerlerimiz hiçbir şekilde aynı değil. Doğmamış bebekler hakkında fantezi yaşayan bir herifle evli olan ve destekleyen bir "kadın" omurgasızdır.

Size iyi geceler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Jahren'i doğruların arasına kendi saçma düşüncelerini serpmeyi çok başarılı yapan birisi. Ağzından küfür eksik olmaz milletin değerleri ile dalga geçer geçmişte yazdıkları konuştukları ile dalga geçer. Gider Elraen'in 4 sene önce korku oyunu oynarken aniden söylediği küfrü ortaya çıkarır ama kendisi açılım ile alakalı yazısı paylaşılınca kandırılmıştım minvalinde bir açıklama yapar. Düşmanımın düşmanı dostumdur felsefesi ile karşındakine karşı olan herkes ile kanki olup daha sonra onların kötü bir olayı çıkınca kenara peçete gibi atar onları. Kaan Kazgan - Nympea gider gider. Bu insanların nasıl insanlar olduğunu bilmiyormuş gibi onları Promote eder ama işi bitince de peçete gibi kenara atmayı işin içinden çıkmayı çok iyi bilir. Bu adamın bazı doğru dedikleri olabilir ama promote edilecek hiçbir yanı yok. Elindeki kitlesi yüzünden güç zehirlenmesi yaşamış. Ne yapsa arkasında illa onu savunacak birilerinin olduğunu bilen birisi sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.