Kablonet'in modem yüzünde olmuyor hocam, router ile alakası yok. Ben şu şekilde yapmak zorunda kaldım.

Kablonet modemin wifilerini kapattım sadece Ethernet portunu routere bagladım, routerdan da Wi-Fi ve PC'ye Ethernet bagladım. SQM aktif ettim, AdBlock aktıf ettim tertemiz kullanıyorum. Sen OpenWrt'li router normal gecıkmemı düşürür mü diye soruyorsan maalesef olmayacak bufferbloat testindeki unload gecıkmesi aynı kalacak.

Oyun içi geçikmemi düşürmüyorsa istediğim geçikme düşmesiydi o zaman almamın yararı olmazki almak istememin nedeni oydu siz neden router aldınız ne gibi bir faydası var.

Oyun içi geçikmemi düşürmüyorsa istediğim geçikme düşmesiydi o zaman almamın yararı olmazki almak istememin nedeni oydu siz neden router aldınız ne gibi bir faydası var.

1 PC ve 3 telefon bağlı gecikmeler çok oluyordu YT de video izlemek berbattı resmen, OpenWrt SQM keşfettim denemek istedim 5 yıldır kullanıyorum diğer cihazlar aktifken bile takılma sorunum kalmadı 75/10 hızım :) ek olarak OpenWrt reklam engelleme gibi servisleride var routera bağlanan bütün cihazlarda reklamsız internette gezebiliyorsun.

1 PC ve 3 telefon bağlı gecikmeler çok oluyordu YT de video izlemek berbattı resmen, OpenWrt SQM keşfettim denemek istedim 5 yıldır kullanıyorum diğer cihazlar aktifken bile takılma sorunum kalmadı 75/10 hızım :) ek olarak OpenWrt reklam engelleme gibi servisleride var routera bağlanan bütün cihazlarda reklamsız internette gezebiliyorsun.

Bugün kral internete çok fazla insan baglı değildi droplar takılmalar çok fazla azaldı alsam bir işe yararmı yani.

Oyun serverıyla alakalı gecıkmelere hiçbir şey yapamazsın, OpenWrt local de etkili. Al ya da alma diyemem buna sen karar verirsin :)