Ya Alcatel brick oldu yada Keenetic HERO SFP Modül girişi arızalandı. Çünkü çok ısınıyordu SFP Modül takınca bugün sabah kontrol ettim, ışık sönmüş ve ip almıyor hiçbir şekilde.

Huawei gelmesini bekliyorum ürün gelince sana telegram özelden yazarım.

Bu arada Kablonet bridge mod üzerinde bağlantıyı keenetic üzerinde şu şekilde sonlandırdım.

Huawei Lan 1 portundan Keenetic Lan 1 portuna Cat kablousu takıp PPPOE kullanıcı adı ve şifresi girince bağlantı geliyor.
Sfp portun arızalanmış olabilir dostum. Modül brick olsada bağlı cihaz görünürdü.

Sök tak sfp yi tekrar.
4. porttan bi ethernet ile bağlantı almamışsın zaten. Ondan SFP aktif olur.

Köprü kablonet kullanımı o şekilde zaten.
Sök tak çok yaptım, maalesef olmadı. Şayet Huawei Smartix olanda aynı şekilde ışık almazsa Keenetic Hero girişinde sorun var demek. Garantiye yollayacağız gibi.

Multi Wan olarak keenetic başarılı sonuç veriyor.

İki servis sağlayıcısından tam verim alıyor. Fakat kablo karmaşası can sıkıcı.

multiwan.webp

Sfp portun arızalanmış olabilir dostum. Modül brick olsada bağlı cihaz görünürdü.
Keenetic arayüzünde bağlı gözüküyor.

Disconnectt134115.webp

Son düzenleme:
Bende o5 true gözüküyor ama bağlantı alamıyorum. Keenetic kn1010 - alcatel g10s-p

Son düzenleyen: Moderatör:
Sök tak çok yaptım, maalesef olmadı. Şayet Huawei Smartix olanda aynı şekilde ışık almazsa Keenetic Hero girişinde sorun var demek. Garantiye yollayacağız gibi.

Multi Wan olarak keenetic başarılı sonuç veriyor.

İki servis sağlayıcısından tam verim alıyor. Fakat kablo karmaşası can sıkıcı.

Eki Görüntüle 134467

Keenetic arayüzünde bağlı gözüküyor.

Eki Görüntüle 134471
Sinyal gelmiyor SFP yada port bozuk olmalı.

1742666850443.webp

Bende o5 true gözüküyor ama bağlantı alamıyorum. Keenetic kn1010 - alcatel g10s-p

Fiber kablo takılı değil, takınca veriler düzeliyor. Fakat openwrt arayüzüne kesinlikle giriş yapmıyor. 192.168.2.10 üzerinde. Keenetic modülü görüyor ama.

@anilon1 acaba nasıl yardımcı olabilirsiniz? Softbrick olmuş olabilir.

Fiber kablo takılı değil, takınca veriler düzeliyor. Fakat openwrt arayüzüne kesinlikle giriş yapmıyor. 192.168.2.10 üzerinde. Keenetic modülü görüyor ama.

@anilon1 acaba nasıl yardımcı olabilirsiniz? Softbrick olmuş olabilir.
Router bağlantı adresin 192.168.2.1 mi ? Değilse routerin bağlantı ipsini bi değiştir öyle dene

Arkadaşlar merhaba dün ayni olay benim başıma da geldi brick olmus. Ayarlari yaparken en son bu kodlari terminal ile gonderip reboot yaptim hayirli isler oldu.
Fw_setenv image0_version v1.00(abvo. 1)C0a01
[Fw_setenv image1_version v1.00(abvo. 1)C0a01
Fw_setenv omci_version v1.00(abvo. 1)C0a01
Belki çözüm bulmuşsunuz dur sormak istedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2025-09-21-12-20-55-42_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2025-09-21-12-20-55-42_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    223,3 KB · Görüntüleme: 39
  • sfp1.webp
    sfp1.webp
    23 KB · Görüntüleme: 38